Με δύο γκολ ενός από τους πρωταγωνιστές του φέτος, του νεαρού και ιδιαίτερα ταλαντούχου Θέμη Αλεξίου στο 22΄και 79΄και παίζοντας για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Ξάνθος στο 38΄), ο Διγενής Νεοχωρίου επικράτησε της Στυλίδας με 2-0 στο κρίσιμο και τελευταίο ματς της σειράς των μπαράζ και κέρδισε την άνοδό του στην Γ Εθνική κατηγορία, με προπονητή τον Σπύρο Ευαγγέλου. Μια σπουδαία σεζόν για τον Διγενή ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων, μια από τις 3 θέσεις στον 4ο όμιλο των μπαράζ ανόδου ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου κόντρα στη Φήκη.
Η ομάδα της Οιχαλίας, θα συμμετάσχει για τρίτη φορά στην ιστορία της σε πρωτάθλημα Γ Εθνικής, ενώ έχει και τέσσερις συμμετοχές στην παλιά Δ Εθνική κατηγορία.
Την άνοδο από τον 4ο όμιλο των μπαράζ πήραν επίσης ο Μακεδονικός Φούφα Πτολεμαίδας και ο Δωτιέας Αγιάς.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Διγενής Νεοχωρίου-Στυλίδα 2-0
Αστέρας Καρδίτσας-Πυρσός Γρεβενών 5-1
Δωτιέας Αγιάς-Πύρασος Αγχιάλου 2-1
Ρεπό Μακεδονικός Φούφα
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 15-3 15
2 ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 15-7 11
3 ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 8-5 11
4 ΠΥΡΑΣΟΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ 18-6 10
5 ΣΤΥΛΙΔΑ 4-5 7
6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 8-13 5
7 ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-31 0
ΑΟΤ-Φήκη-Μετέωρα συγχαίρουν τον Διγενή
Ο ΑΣ Μετέωρα συγχαίρει τον Διγενή Νεοχωρίου για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία και του εύχεται καλή πορεία για τη νέα σεζόν. Τέτοιες επιτυχίες προάγουν το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τις έχει τόσο ανάγκη.
Οι 24 ομάδες που ανεβαίνουν στη Γ’ Εθνική
Βύρων Καβάλας, Πανθρακικός, Καμπανιακός, Αστέρας Τριποτάμου Ημαθίας, ΑΟ Χανιώτης Χαλκιδικής, Σβορώνος Πιερίας, Αστέρας Πετριτή Κέρκυρας, Καστοριά, Απόλλων Πάργας, Μακεδονικός Φούφα Πτολεμαίδας, Δωτιέας Αγιάς, Διγενής Νεοχωρίου, ΑΠΣ Πάτραι, Πανθουριακός Μεσσηνίας, Πανηλειακός, ΑΕ Μοσχάτου, Χαλκίδα, Παναργειακός, Αγία Παρασκευή, ΑΟ Τυμπακίου Ηρακλείου, Βύζας Μεγάρων, Άρης Πετρούπολης, Ιάλυσος Ρόδου, Μαρκό.




