Αντιδράσεις για δημιουργία δύο ομίλων στην Α Εθνική γυναικών

Πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία ήταν να  αποφασίσει την εισήγησή της προς την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας που θα κληθεί στη συνεδρίαση της 15ης Μαΐου να την επικυρώσει για το μέλλον των γυναικείων Εθνικών κατηγοριών μετά τον κορονοϊό.

Οι πληροφορίες λένε ότι  κατατέθηκε σχέδιο για συζήτηση να  δημιουργηθούν δύο όμιλοι στην Α Εθνική της νέας περιόδου, δηλαδή να μην πέσει καμία ομάδα και να ανέβουν 10 από την Β Εθνική.

Αυτή η πρόταση όμως έχει και αντίθετες φωνές και οι πληροφορίες μας λένε πως αρκετές από τις δυνατές ομάδες της πρώτης κατηγορίας,  αντιδρούν στην προοπτική δύο ομίλων  , υποστηρίζοντας πως το πρωτάθλημα θα υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό. Αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις και αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής για τις κατηγορίες στο γυναικείο ποδόσφαιρο της νέας περιόδου. Όπως και να έχει , ο Α Ο Τρίκαλα θα είναι και πάλι στην Α Εθνική και οι Νέες Τρικάλων στην Β Εθνική.

Επίσης , υπάρχει και η πρόταση από τις περισσότερες των ομάδων της Α Εθνικής, να ακυρωθεί το φετινό πρωτάθλημα , να πάει ως εκπρόσωπος ο ΠΑΟΚ που ήταν πρώτος μέχρι την διακοπή , στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών και να γίνει το πρωτάθλημα της νέας περιόδου με τις ίδιες ομάδες που συμμετείχαν την φετινή αγωνιστική χρονιά. Θα δούμε τι θα αποφασιστεί τελικά.