Αντίθετος για κατηγορία σε δύο ομίλους ο Αϊβάζογλου

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 μίλησε τη Δευτέρα (30/3) ο πρόεδρος της ΠΑΕ A O Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου.

Tάχθηκε υπέρ της πρότασης Κούγια για αναδιάρθρωση με τρεις κατηγορίες των 16 ομάδων κάτι που θα σημάνει την άνοδο έξι ομάδων από την φουτμπολ λιγκ στην Σούπερ Λιγκ 2, ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στο σενάριο που κυκλοφορεί και το οποίο αναφέρει για διάλυση της Superleague 2 και δημιουργία της φουτμπολ λιγκ με 2 ομίλους , ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την επανεκκίνηση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος από την στιγμή που μένουν τρεις αγωνιστικές έστω και αυτό αν γίνει στις αρχές Ιουνίου.

Σημείωσε πως υπέγραψε το χαρτί της Νίκης Βόλου με τις διάφορες προτάσεις αλλά είναι σύμφωνος μόνο ως προ το κομμάτι που αφορούσε τις παραμέτρους για την επόμενη μέρα και όχι αυτό της αναδιάρθρωσης.

Είπε  πως η φιέστα της ανόδου του Α Ο Τρίκαλα στην Σούπερ Λιγκ 2, θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο με καλό καιρό και πολύ κόσμο.

Όσο αφορά στην πρόταση Διακοφώτη, του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκαννήσου και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για διάλυση της S2 τόνισε πως αυτή είναι η προσωπική του άποψη και δεν αφορά επίσημη θέση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενώ δήλωσε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό ζήτημα έστω και με λιγότερα χρήματα.