Αντωνίου: «Δείξαμε ωραίο πρόσωπο και νοοτροπία νικητή»

Iκανοποιημένος μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ , ο προπονητής του ΑΟΤ, Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε:

» Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για μας απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και με αρκετή ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε ένα ωραίο πρόσωπο σαν ομάδα, στοιχεία τα οποία έχουμε δουλέψει, έχουμε ζητήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είμαστε όλοι μαζί. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεν είναι το αποτέλεσμα ότι κερδίσαμε μια ομάδα όπως είναι η Λάρισα, αλλά η εικόνα την οποία δείξαμε για τουλάχιστον 50΄-60΄. Με αρκετές τελικές στο πρώτο ημίχρονο, καθαρές ευκαιρίες για γκολ , πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο καθώς αυτό μας επιτρέπεται πλέον καθώς είμαστε στις 38-40 μέρες προετοιμασίας.

αντωνιου
Δουλεύουμε με υπομονή, πρόγραμμα, είμαστε σε πάρα πολύ καλό στάδιο όσο αφορά τον ρυθμό που θέλουμε να έχουμε. Σίγουρα είχαμε και σημεία με λάθη, αλλά μέχρι την έναρξη μας το επιτρέπει αυτό ο χρόνος, να έρθουν και τα 5-6 παιδιά που λείπουν αυτή την στιγμή με διάφορα μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά και κάποια παιδιά που άργησαν να έρθουνε σην προετοιμασία.
Δείξαμε νοοτροπία νικητή, κερδίσαμε στο τέλος και αυτό μας χαροποιεί όλους. Θα συνεχίσουμε την δουλειά να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στόχος μας είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα , πάνω απ΄όλα να την χαιρόμαστε εμείς και ο κόσμος»