ΑΟΤ-Παναγόπουλος/ «Η νίκη θα δώσει αξία στην επιτυχία του Ευόσμου»

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου , ο προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα, Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε τα παρακάτω:

» Για τη νίκη στον Εύοσμο , να δώσω συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους παίκτες. Ήταν ένα δύσκολο ματς και τα Τρίκαλα κέρδισαν σε μια έδρα όπου δεν είχαν νικήσει ποτέ στο παρελθόν. Κάναμε ουσιαστικό παιχνίδι, ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι. Για να έχει όμως αξία αυτή η νίκη θα χρειαστεί ήμαστε το ίδιο σοβαροί και στον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα. Η οποία είναι μια έμπειρη ομάδα με έμπειρο προπονητή. Θα είναι και αυτός δύσκολος αγώνας. Δουλέψαμε στοχευμένα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και σημαντικό. Βήμα βήμα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να χαιρόμαστε την ομάδα μας.»

Για τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε: «Μίλησα την περασμένη εβδομάδα για ποιοτική δουλειά. Θα είμαι δίκαιος με όλους. Πάιζουν 11 και 3 αλλαγές. Κάποιος μπορεί να αδικηθεί. Αλλά όλοι πρέπει να προσπαθούν και να δικαιώνονται. Και τα δύο παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά πήγαν πολύ καλά.»

Για τα περιθώρια βελτίωσης: » Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν για την ομάδα και τους παίκτες. Τα παιδιά δείχνουν να αντιλαμβάνονται αυτό που θέλουμε να περάσουμε. Αυτό που είδατε στον Εύοσμο ικανοποίησε και η ομάδα έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο»

Για τα δύο πρώτα παιχνίδια: » Στην πρεμιέρα υπήρξε άγχος αφού ήταν ο πρώτος αγώνας. Στον Εύοσμο η ομάδα ανέβασε απόδοση. Την ψυχολογία την φτιάχνουμε μόνοι μας και είναι πράξη και όχι θεωρία»

Για Βάσκεζ και Ρομανόφ: » Ο Βάσκεζ έχει μπει σε προπονητικά κομμάτια της ομάδας. Δεν θα είναι όμως μαζί μας την Κυριακή αφού δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Ρομανόφ σιγά σιγά υπολογίζεται και ίσως είναι την Κυριακή. Ο Νιάρος συνεχίζει κανονικά»

Για το γήπεδο και τις καιρικές συνθήκες: » Είναι ένας προβληματισμός το γήπεδο αλλά και οι καιρικές συνθήκες αν δεν θα είναι καλές. όμως είναι και για τον αντίπαλο. Θα δούμε την Κυριακή.»

Για την ομάδα της Καλλιθέας: » Η Καλλιθέα είναι ομάδα του προπονητή της. Ομάδα που γνωρίζει την κατηγορία  και πρόκειται για υπολογίσιμο αντίπαλο. Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο στη συνέχεια οπότε σε κάθε ματς πρέπει να ήμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Για τα μικρά σκορ στην κατηγορία μέχρι τώρα: «Σωστή αυτή η διαπίστωση. Πράγματι οι δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξαν χαμηλά σκορ εκτός από τη Λάρισα και τα Τρίκαλα ομάδες που σκόραραν.  Και ο αγώνας Απόλλων-Ζάκυνθος όπου η φιλοξενούμενη δεν κλείστηκε. Aκόμη και σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα όπου υπάρχει πολλές φορές σκοπιμότητα είναι όμορφο να παρουσιάζεις και παραγωγικότητα. Η σκοπιμότητα βέβαια κάποιες φορές δεν είναι κακό σε ένα πρωτάθλημα. Μπορεί να το κάνουμε και εμείς. Στην football league δεν βλέπουμε μεγάλα σκορ και πάντα έτσι ήταν και ευθύνονται οι ομάδες. Υπάρχει δύναμη, πάθος και προσωπικές μονομαχίες, προσθέτω και την παραγωγή ποιοτικής δουλειάς.»