Απάντηση του Α.Σ. Μετέωρα σε επιστολή επιχειρηματία

Δυστυχώς τελευταίως πληροφορούμαστε με λύπη φυσικά για κινήσεις που γίνονται κατά της ομάδας του Α.Σ. Μετέωρα από πολίτη, επιχειρηματία της Καλαμπάκας.

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε  σε όλους τους φιλάθλους του ιστορικού σωματείου ότι η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στην πόλη και στους πολίτες και επ ουδενί  λόγω η ανάληψη του σωματείου δεν έγινε με σκοπό να υποτιμήσει και να υπερκεράσει παλαιότερες διοικήσεις. Όλες, έκαναν το δικό τους ξεχωριστό αγώνα για το σωματείο. Πολλοί καλαμπακιώτες ασχολήθηκαν με τα διοικητικά της ομάδος και πρόσφεραν μιλώντας με θετικά σχόλια για το σωματείο. Κάποιοι όμως, σχολιαστές του «καναπέ» δεν έχουν προφανώς τέτοιες ευαισθησίες!

Προσπάθειες λασπολόγησης υπήρξαν και παλαιότερα οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα και η τελευταία, η πιο επιτυχημένη διοίκηση των τελευταίων ετών, βάση αποτελεσμάτων, να αναγκαστεί σε παραίτηση.

Η ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα δε θα γίνει ούτε πεδίο λασπολογίας, ούτε πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων, γι’ αυτό όσοι έχουν στόχο να δημιουργήσουν θέματα και προβλήματα, καλό θα ήταν να το ξεχάσουν και  ν’ αφήσουν την τοξικότητα τους, εκτός ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα των Μετέωρων είναι ένα σωματείο με έξοδα που τρέχουν καθημερινά και  οι χορηγοί είναι εκείνοι που διαχρονικά και εμπράκτως στηρίζουν την ομάδα και τους ευχαριστούμε και όχι εκείνοι που δεν έχουν ποτέ επί της ουσίας ανταποκριθεί και ζητούν μάλιστα πίσω τις χορηγίες του παρελθόντος!

Η αλήθεια είναι πως δε ήθελαν να προσεγγιστούν φέτος και ουσιαστικά έκοψαν τις επαφές προτού ξεκινήσει το φετινό εγχείρημά , βγάζοντας εξ αρχής μια εμπάθεια προς την ομάδα και την πόλη της Καλαμπάκας για τους λόγους που και οι ίδιοι γνωρίζουν.

Απαγορεύουμε τις δηλώσεις εντυπωσιασμού που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν τις δεχόμαστε! Όποιος το θέλει, μπορεί είτε να βοηθήσει άμεσα ή έμμεσα και όποιος δεν μπορεί να καθίσει στις σκιές όπως ήταν και να παραμείνει σιωπηλός.

Έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα από τη τσέπη μας για το καλό της ομάδας, όμως ένα σωματείο του βεληνεκούς του Α.Σ. ΜετέωραΜ  χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει να βρίσκεται στις μεγάλες κατηγορίες.

Δε θα ανεχτούμε  τοποθετήσεις οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.

Όλοι μαζί μια γροθιά για το καλό της ομάδας της καρδιάς μας και της πόλης.

ΥΓ 1.  Κάνουμε επίσης γνωστό ότι ο κύριος που προέβηκε σήμερα 20/8  σε ανακοίνωση εναντίον της ομάδος, με το που ενδιαφέρθηκε κάποιος άλλος επιχειρηματίας να μπει χορηγός σε νέες φόρμες του σωματείου μας, απαίτησε, άκουσον – άκουσον, να του δοθούν πίσω οι περσινές φόρμες, πράγμα ανήκουστο στα παγκόσμια χρονικά του ποδόσφαιρου! Δεν μπορεί να κάνεις μια κίνηση χορηγίας και μετά να τη ζητάς πίσω!  Είναι τουλάχιστο υποτιμητικό για τον χορηγό! Η δίνεις ή δεν δίνεις.

Αφήνουμε την κοινή γνώμη ν’ αποφασίσει για την τοποθέτηση του.

Δεν μας αγγίζει και συνεχίζουμε. Άλλωστε όλοι γνωριζόμαστε σε τούτη την μικρή πόλη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ kalabakacity.gr

Τελικά αποδεικνύεται πολύ δύσκολο να «γεμίσεις τα παπούτσια» των προκατόχων σου.

Είναι πολύ δύσκολο να εκπροσωπήσεις επάξια έναν φορέα με ιστορία που αγγίζει τον έναν αιώνα. Αναφέρομαι στη «νέα διοίκηση» ή «διοικούσα επιτροπή» (πώς λέγεται) του Α.Σ Μετέωρα που με σπασμωδικές, άκομψες και άγαρμπες κινήσεις αντί να φέρει κόσμο στην ομάδα και να δώσει νέα ώθηση στον τοπικό μας σύλλογο, μάλλον πετυχαίνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η συμπεριφορά ορισμένων, και το ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Θα αναφερθώ σε ένα περιστατικό που με αφορά και το οποίο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Πριν μερικές μέρες εμφανίστηκαν στο κατάστημά μου, εκπρόσωποι του ΑΣ Μετέωρα με σκοπό να με ρωτήσουν αν θα συνεχίσω να είμαι χορηγός της ομάδας. Για όσους δεν ξέρουν πρέπει στο σημείο αυτό να πω ότι ο ίδιος είχα χαρίσει ως χορηγία στην ανδρική ομάδα αθλητικό υλικό και συγκεκριμένα στολές στις οποίες υπήρχε το logo της επιχείρησής μου.

Όλα καλά ως εδώ και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω τη χορηγία, αν το ύφος και η συμπεριφορά των εκπροσώπων δεν ήταν τόσο εριστικό, προκλητικό και σχεδόν εκβιαστικό απέναντι μου. Για να μην τα πολυλογώ, μου είπαν ότι σε περίπτωση που δεν συνεχίσω να είμαι χορηγός, θα ξηλώσουν το logo από τις στολές των παιδιών! Καταλαβαίνετε, λοιπόν σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει! «Ή μου κάνεις αυτό που σου ζητάω ή αλλιώς σε εκδικούμαι». Με τι; Με κάτι που εγώ τους χάρισα.

Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές, για αυτό και ζήτησα να μου επιστραφούν οι στολές που χάρισα, ως μία κίνηση καθαρά συμβολική και δηλωτική του γεγονότος ότι πλέον η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα δεν με εκφράζει προσωπικά. Δεν εκφράζει αυτό που επιθυμώ εγώ στην ομάδα της πόλης μου. Δεν θεωρώ ότι με τέτοιες κινήσεις μπορεί να προσφέρει και να εξελίξει τον αθλητισμό στον τόπο μου.

Μέχρι σήμερα δεν μου έχουν επιστραφεί οι στολές και σε όσες προσπάθειες έχω κάνει να βρω κάποιον …υπεύθυνο, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι παίζουμε το ποντίκι με τη γάτα. Ένα μπάχαλο επικοινωνίας με τον έναν «αρμόδιο» να με παραπέμπει στον άλλον «αρμόδιο».

Σοβαρευτείτε επιτέλους! Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αλλιώς παρατήστε τα όσο είναι καιρός και αφήστε να αναλάβουν άλλοι, που θα είναι αντάξιοι συνεχιστές της ιστορίας της ομάδας των Μετεώρων.

Παναγιώτης Αγγέλου