Aποχώρησαν από την Μπαλκούρα οι παίκτες των Τρικάλων/ Κουτσούρης»Θα απαντήσουμε την Δευτέρα»

Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στην ομάδα των Τρικάλων, καθώς οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν να προπονηθούν στο γήπεδο της Μπαλκούρας, «αδειάζοντας» δύο φορές τον προπονητή Αμανατίδη ο οποίος προσπάθησε να τους μεταπείσει να κάνουν προπόνηση.

Ο Χάρης Κουτσούρης βρέθηκε στο γήπεδο αλλά ούτε και αυτός έπεισε τους παίκτες στους οποίους είπε να κάνουν λίγη υπομονή όσο αφορά τα οικονομικά ζητήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν .

Υπήρχαν και μέλη των Σακαφλιάδων οι οποίοι προσήλθαν για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και είχαν συζήτηση και με τον Χάρη Κουτσούρη και με τον Περικλή Αμανατίδη.

Ο Καμπλιώνης ζήτησε να φύγει από τα Τρίκαλα σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ενώ οι παίκτες είπαν από Δευτέρα θα δουν τι θα πράξουν. Όπως καταλαβαίνει κανείς δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι στην Καλαμπάκα με την Φαρκαδόνα.

Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή τελειώνει η προθεσμία δήλωσης στο κύπελλο το οποίο θέλει και παράβολο 3000 ευρώ ενώ την Δευτέρα η football league θα βγάλει τον πίνακα με τις ομάδες και θα εγγράψει και τις νέες ομάδες της κατηγορίας, όπου ανάμεσα σε αυτές είναι και τα Τρίκαλα.

Όπως δείχνει η κατάσταση δύο πράγματα θα συμβούν για να μην διαλυθεί η ομάδα. Ή ο Χάρης Κουτσούρης θα καταφέρει να πάρει πάνω του την ομάδα βρίσκοντας τα κατάλληλα οικονομικά εχέγγυα πολύ σύντομα και σε τέτοια περίπτωση αρκετοί παίκτες αποκλείεται να είναι με μεγαλομέτοχο τον Κουτσούρη ή θα έχουμε άλλες εξελίξεις. To δηλώνει και ο ίδιος παρακάτω. Όποιος δεν θα είναι τη Δευτέρα στο γήπεδο φεύγει από τα Τρίκαλα.

Οι ώρες είναι κρίσιμες για την ομάδα των Τρικάλων η οποία με πολύ κόπο κατάφερε να ανέβει στην Β΄Εθνική και σίγουρα μέσα σε λίγα 24ωρα θα χρειαστεί να βρεθεί βιώσιμη λύση για να προχωρήσει ο σύλλογος τον δρόμο του. Αναμένονται εξελίξεις.

Χ. Κουτσούρης: «Γίνεται προσπάθεια αποδόμησης της ομάδας»

Ο Χάρης Κουτσούρης, κατά την παρουσία του το απόγευμα στο γήπεδο της Μπαλκούρας, παραχώρησε την παρακάτω δήλωση, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις:

«Μετά από τρία χρόνια παραμονής μου στα Τρίκαλα και ενασχόλησής μου με την ομάδα, βλέπω μία τεράστια προσπάθεια αποδόμησης και διάλυσης και κατάργησης της ομάδας. Το φαινόμενο είναι πανάκεια ότι πάει να επαναληφθεί ένα αυτοκαταστροφικό γεγονός, να προσπαθούμε να διαλύσουμε την ομάδα μόνοι μας. Γίνεται μία προσπάθεια από ανθρώπους που προσπάθησαν να εμπλακούν διοικητικά στην ομάδα και τους οποίους εκδιώξαμε όταν καταλάβαμε τους σκοτεινούς σκοπούς τους. Βέβαια, αυτοί οι άνθρωποι έχουν αφήσει το στίγμα τους και έχουν ριζώσει στην ομάδα, σε προσωπικό και παίκτες και προσπαθούν να αποδομήσουν την ομάδα. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα φαινόμενο καταστροφής. Αυτό δε θα περάσει. Ο Α.Ο.Τ όπως είπα και το ξαναλέω και είπα και στους παίκτες θα πάει για πρωτάθλημα. Ο Α.Ο.Τ θα έχει την απάντησή του  τη Δευτέρα. Να γνωρίζουν οι παίκτες μέσω αυτής της δήλωσής μου, ότι όποιος δε βρίσκεται τη Δευτέρα για προπόνηση, θα θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα και θα λύσει το συμβόλαιό του, χωρίς καμία συνέπεια. Δεν κυνηγάμε κανένα ποδοσφαιριστή, αλλά τη Δευτέρα όποιος δε βρίσκεται στο γήπεδο θα αποτελεί ξένο σώμα. Αυτοί που προσπαθούν να αποδομήσουν την ομάδα που είναι και Τρικαλινοί, αρκετοί Τρικαλινοί που χαίρονται για αυτή την κατάσταση, θα πάρουν την απάντησή τους από μένα προσωπικά. Η ομάδα έχει ρεπό μέχρι τη Δευτέρα. Το 70% των παικτών που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα έχουν κάνει συμβόλαια και έχουν πάρει προκαταβολές, άλλοι μεγαλύτερες άλλοι μικρότερες. Οποιος θέλει ας βγει να με διαψεύσει. Όταν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο 7 χιλιάδων και έχει πάρει τις πέντε προκαταβολή, πιστεύω ότι είναι ντροπή να μην κατεβαίνει για προπόνηση.

Εν συνεχεία ο κ. Κουτσούρης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με:

-Το αν θα γίνει το αυριανό φιλικό με τη Φαρκαδόνα:

«Το φιλικό για αύριο με τη Φαρκαδόνα θα αναβληθεί»

-Το τι απαντήσεις του έδωσαν οι ποδοσφαιριστές:

«Οι παίκτες δε μου δώσανε κάποια απάντηση. Εγώ τους είπα ότι υπάρχουν δύο δρόμοι. Εκείνος της ομάδος, της επιτυχίας, της ανόδου  και ο δρόμος της φυγής. Οποιος ανήκει σε άλλες τάσεις και επηρεάζεται από ανθρώπους εξωδιοικητικούς που προσπάθησαν να παρεισφρήσουν στην ομάδα με σκοπό να την καταστρέψουν μπορεί να αναχωρήσει».

-Το αν θα ήθελε να μιλήσει με ονόματα για τους Τρικαλινούς που χαίρονται για την κατάσταση της ομάδας:

« Δε θα μιλήσω με ονόματα για Τρικαλινούς που χαίρονται για την κατάσταση της ομάδας, αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω. Αυτοί που χαίρονται, χαίρονται φανερά, το εκδηλώνουν φανερά, πλευρίζουν παίκτες μας και πολλά πολλά άλλα».

-Το αν η ομάδα έχει δηλώσει συμμετοχή στη Football League:

«Η ομαδα βεβαίως και έχει δηλώσει συμμετοχή εδώ και καιρό».

-Το αν έγινε ραντεβού ανάμεσα στον ίδιο και το Βαγγέλη Πλεξίδα, όπως γράφτηκε σε αθηναϊκή ιστοσελίδα:

«Δεν είχαμε κάποιο ραντεβού, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για οποιαδήποτε εξέλιξη στην ομάδα και συνεργασία που θα προκύψει, γιατί σίγουρα θα έχουμε κάποια συνεργασία, καθώς μας έχουν γίνει αρκετές προτάσεις , ο κόσμος θα την πληροφορηθεί από εσάς».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.