Αποσύρεται από την όμιλο της Φήκης ο Αετός Μακρυχωρίου

Ο αγώνας του Αετού Μακρυχωρίου με τον ΠΟ Φήκης ήταν ο τελευταίος για την ομάδα του Νομού Λάρισας καθώς αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και τον 3ο όμιλο. Ως εκ τούτου ο όμιλος θα συνεχίσει με 11 ομάδες.

Είναι η 2η αποχώρηση ομάδας μετά τον Αμβρακικό Λουτρού ο οποίος αποσύρθηκε από τον 4ο όμιλο.

O πρόεδρος του  σωματείου Κώστας Τουρλακόπουλος, με δήλωσή του έκανε γνωστό πως αποχωρεί ο ίδιος από την ομάδα και εκείνη από τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

«Εκτός αν θέλει κάποιος και μπορεί, είναι ευπρόσδεκτος να αναλάβει» τονίζει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του, επισημαίνοντας τα εξής: «Ανέλαβα πριν από τριάμισι χρόνια τις τύχες του Αετού Μακρυχωρίου, όταν η ομάδα αντιμετώπιζε έντονα το φάσμα της διάλυσης. Με συνετή διοίκηση και αφιέρωση προσωπικής εργασίας, αλλά και δαπάνη σημαντικών χρηματικών ποσών, η ομάδα κατάφερε στο διάστημα αυτό να αναδειχθεί και πάλι πρωταθλήτρια στον νομό Λάρισας ύστερα από 30 χρόνια, να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, να παραμείνει σε αυτή ως πρώτη μεταξύ των τεσσάρων λαρισινών ομάδων με 24 βαθμούς κερδισμένους στο γήπεδο με ιδρώτα και αίμα και να λάβει μέρος επίσης για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος.

Όμως με το ξεκίνημα της νέας περιόδου διαπίστωσα ότι ένας-ένας οι διοικητικοί σύμβουλοι άρχισαν να απομακρύνονται από την ομάδα χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο, η προσέλευση του κόσμου να μειώνεται σημαντικά, οι υποσχέσεις των διαφόρων φορέων για βοήθεια να αποδεικνύονται απατηλές και -το πιο ουσιαστικό- τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας να καθιστούν σχεδόν απαγορευτική την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Φήκης και ιδανικές καιρικές συνθήκες, κόπηκαν λιγότερα από 40 εισιτήρια, δημιουργώντας -για μία ακόμα φορά- σημαντικό παθητικό για την κάλυψη ακόμη και αυτών των εξόδων διεξαγωγής του αγώνα.

Προβληματίστηκα πολύ με όλα αυτά και με δεδομένες τις ιδιαιτέρως αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την οικογένεια του άμεσου συνεργάτη και «δεξιού μου χεριού», διαπιστώσαμε ότι αδυνατούμε να διατηρήσουμε την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε την αποχώρηση του Αετού στην ΕΠΟ. Αν, πάντως, κάποιος άλλος θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να κρατήσει την ομάδα στο επίπεδο αυτό, είναι ευπρόσδεκτος να έλθει να αναλάβει.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Κατσάρα και τον βοηθό του Λευτέρη Τέα για την άψογη συνεργασία που είχαμε επί δυόμισι χρόνια, όπως και τους λίγους, αλλά πολύτιμους, χορηγούς που συνέδραμαν σε αυτήν τη μοναδική προσπάθεια, τον Γιώργο Τέα, τον Κώστα Ζησόπουλο, τον Δημήτρη Αβραμούλη, τις εταιρείες “Τέμπη” και “Intercomm Foods”.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Στη ζωή ο καθένας από μας είναι υπεύθυνος όχι μόνον για τις πράξεις του, αλλά και για τις παραλείψεις του, για ό,τι οφείλει να κάνει και έντεχνα το αποφεύγει. Εγώ το καθήκον μου προς τον Αετό και το Μακρυχώρι το έκανα και με το παραπάνω».