Αποσύρθηκε και τυπικά από την SL2 ο Πανιώνιος

Και επίσημα εκτός Super League 2 βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι το μεσημέρι της Τρίτης (22/9) απέστειλαν έγγραφο στα γραφεία της Λίγκας, μέσω του οποίου ανακοινώνουν πως δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Μία αναμενόμενη εξέλιξη, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους επενδυτές.

Ως γνωστόν ο Πανιώνιος δεν θα αγωνιστεί ούτε στην Football League και πλέον είναι δεδομένη η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μία συμμετοχή, που ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί από το… παράθυρο, αφού έχει ήδη, γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος και έχουν οριστεί οι 10 όμιλοι. Σύμφωνα πληροφορίες, πάντως, οι άνθρωποι της ΕΠΟ φέρονται διατεθημένοι να δεχτούν τον Πανιώνιο, προκειμένου η ιστορική ομάδα της Σμύρνης να μπορέσει να αγωνιστεί στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Έτσι, η ΕΠΟ θα… χωρέσει τον Πανιώνιο σε έναν εκ των δύο ομίλων που μπορεί να τοποθετηθεί. Είτε στον 6ο είτε στον 7ο. Καθώς σ’ αυτούς τους δύο βρίσκονται οι ομάδες που ανήκουν στην ΕΠΣ Αθηνών, όπως δηλαδή και ο Πανιώνιος. Επειδή, όμως, θα γίνει ορισμός και όχι κλήρωση, στην ομοσπονδία εξετάζουν την τελική τους επιλογή. Ο 6ος όμιλος αποτελείται από 11 ομάδες, ενώ ο 7ος από 13.

panionianea