Οι αριθμοί για το Θεσπρωτός-ΑΟΤ

Για την 9η αγωνιστική στην φουτμπολ λιγκ, ο Α Ο Τρίκαλα θα αγωνιστεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 15.00 στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

Για 2η φορά στην ιστορία θα παίξουν οι δύο ομάδες στην Θεσπρωτία. Η προηγούμενη ήταν για το πρωτάθλημα Γ Εθνικής, στις 21/9/2014. Η ομάδα των Τρικάλων είχε νικήσει με 2-1.

Η ομάδα των Τρικάλων είναι η μόνη χωρίς ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο Θεσπρωτός έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Θα αναμετρηθούν η καλύτερη άμυνα που διαθέτει ο Α Ο Τρίκαλα με 5 γκολ παθητικό με την χειρότερη που έχει ο Θεσπρωτός μέχρι τώρα με 14 γκολ παθητικό.

Επιθετικά και οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει ίδιο αριθμό τερμάτων, από 9 γκολ μέχρι στιγμής.

Πρώτος σκόρερ του Θεσπρωτού είναι ο Ντάλα Κόστα με 5 γκολ (αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς) και των Τρικάλων ο Λώττας με 3 γκολ. Ακολουθεί για τον Θεσπρωτό ο Κόλλα με 2 γκολ και με 2 γκολ για τα Τρίκαλα οι Ριζογιάννης και Σταματής.

Εκτός έδρας ο ΑΟΤ έχει παίξει 4 αγώνες με απολογισμό 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Εντός έδρας ο Θεσπρωτός έχει δώσει 3 αγώνες με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα. Η ήττα έγινε σε ουδέτερο γήπεδο στα Γιάννενα.

Για τον Θεσπρωτό και στους 8 προηγούμενους αγώνες έπαιξαν οι Νόνης, Βιγιαφάνε, Κολτσίδας, Κόλλα, Σταυρίδης, Ντάλα Κόστα, Γώγος, Μπίκας και 7 ματς έχουν οι Σερβιλάκης, Ευθυμίου, Ραμίρεζ.
Για τον Α Ο Τρίκαλα έχουν αγωνιστεί και στους 8 μέχρι στιγμής αγώνες οι Σανδραβέλης, Τεγούσης, Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος, Πελάεθ, Παπαγεωργίου, Λώττας και 7 ματς έχουν οι Οικονομόπουλος,Τσίπρας.