Αρωγός ο Δήμαρχος στις δράσεις της πάλης/ Συνέντευξη με τον Κ. Θάνο πρόεδρο της ΕΟΦΠ

Την πόλη των Τρικάλων και τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας φιλάθλων πάλης και Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος και το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ξενοφώντας Αθανασίου. Αρκετοί άνθρωποι του αθλήματος στα Τρίκαλα όπως ο Δημήτρης Ζαϊράκης, ο Σπύρος Αβράμης, ο Περικλής Πελεκάνος, ο Γιώργος Στουρνάρας, ο Νίκος Τσιακάρας, παλαιστές, παλιοί πρωταθλητές και προπονητές βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου όπου δόθηκε συνέντευξη Τύπου.

Οι παραπάνω εκτός του Νίκου Τσιακάρα είναι και υποψήφιοι με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου και ο κ. Θάνος ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία.

 

Ο Δήμαρχος δέχθηκε στο γραφείο του τον Κώστα Θάνο όπου τα είπαν για λίγο με   αφορμή της επίσκεψης του πρόεδρου της πάλης ενώ αργότερα τονίστηκε στη συνέντευξη Τύπου η επιθυμία και η συμπαράσταση της ομοσπονδίας να αναδειχθεί και πάλι τι άθλημα της πάλης, το άθλημα των Ολυμπιονικών σε μια πόλη όπου έχουν  βγει πολλοί πρωταθλητές με διάφορες δράσεις που θα γίνουν. Το 1ο  διεθνές τουρνουά πάλης ανδρών και γυναικών , εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Μύλου των ξωτικών και με ένα ειδικό περίπτερο που θα στηθεί αλλά και λειτουργία σχολής προπονητών Γ΄κατηγορίας είναι μερικές από τις πρώτες δραστηριότητες που συμφωνήθηκε απ΄ όλες τις πλευρές να γίνουν στα Τρίκαλα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΟΦΠ και τόνισε  μεταξύ άλλων πως θα σταθεί αρωγός στις όποιες δράσεις και προσπάθειές για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Οι εκπρόσωποι της παλαιστικής ομοσπονδίας αναχώρησαν για τη γειτονική Καρδίτσα όπου από σήμερα διεξάγονται οι αγώνες των Πανελληνίων σχολικών αγώνων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.