ΑΣΕΤ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-Στο πιο ψηλό σκαλί

Ο Βασίλης Καπαρτζιάνης στη μέση της φωτό

Οι επιτυχίες δεν σταματούν να διαδέχονται η μια μετά την άλλη του συλλόγου κολύμβησης ΑΣΕΤ. Η συνταγή της επιτυχίας δεν έχει μυστικά. Είναι σωστή προπονητική εμπειρία , άψογη οργάνωση , όρεξη για δουλεία και αδιάσπαστο τρίπτυχο μεταξύ προπονητών- αθλητών-γονιών . Όταν όλα αυτά συνυπάρχουν τότε μόνο επιτυχίες θα έρχονται για τον σύλλογο μας . Και για να κλείσουμε αυτό τον μικρό πρόλογο και να έρθουμε στο κυρίως θέμα ο σύλλογος  ΑΣΕΤ.

Τα τελευταία χρόνια «συνηθίζει» να συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο με επιτυχίες . Σε αγώνες διεθνής όπως « Λευκός Πύργος» , «Βενζόλια» , « Ξάνθη 09» , Πανελλήνια πρωταθλήματα και διασυλλογικοί αγώνες και σε πανελλήνιο επίπεδο . Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι ο σύλλογος μας α.ς.ε.τ συμμετέσχε το τριήμερο 12- 14/12/2014 στο «swimming  christmas cup» που έλαβε μέρος στο κολυμβητήριο της Πάτρας 50 m  «Αντώνης  πέπονος» .

Ο σύλλογος μας συμμετείχε με τον αθλητή μας της αγωνιστικής στην κατηγορία παμπαίδων Β΄ Καπαρτζιάνη Βασίλη (στη μέση της φωτό).

Ο αθλητής μας κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στα 50 ,100, 200 πρόσθιο . Οι χρόνοι του ήταν  : 50 m πρόσθιο 35΄23  , στα 100 m πρόσθιο 1’ 15’ 91 και στα 200 m πρόσθιο 2 ΄51΄06 . Οι χρόνοι που επέτυχε ο αθλητής μας πέραν των χρυσών μεταλλίων στην κατηγορία του αντιπροσωπεύουν τους πρώτους χρόνους στην Ελλάδα για την κατηγορία του. Ήταν μια υψηλού επίπεδου διοργάνωση αφού συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα από Κύπρο από Βουλγαρία και από γάλλια . Το σύνολο των αθλητών ήταν περίπου 1200. Για να επέλθουν όμως αυτές οι επιτυχίες χρειάζεται σωστή και οργανωμένη προπονητική δουλεία για αυτό τρεις αθλητές της αγωνιστικής μας και 1 της πρωταγωνιστικής θα συμμετάσχουν σε camp προετοιμασίας στο Βέρμιο της Νάουσας . Στο συγκεκριμένο camp θα πάρουν μέρος αθλητές από συλλόγους του βόλου της Αθηνάς και αθλητές της εθνικής ομάδας ανδρών – γυναικών . Σίγουρα οι οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι αθλητές μας θα είναι τεράστιες . Ο προπονητής του συλλόγου μας της αγωνιστικής ομάδας μας κ . Δημήτρης Κατσιάμπας είναι μέχρι τώρα ικανοποιημένος από την πορεία του συλλόγου.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο το κόσμο καλές γιορτές και καλή χρόνια επίσης ενημερώνουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας ότι συνεχίζονται οι έγγραφες στην μεγάλη πισίνα .

Πληροφορίες 24310-28861  –  6973042562 , e-mail : aset@hol.gr. Site : www.aset.gr.

 

.