Ασημένια μετάλλια για Μητσιούλη-Γωγούλη και Τζατζάκη στο Πανελλήνιο Κ18

Τρία ασημένια μετάλλια από δύο αθλήτριες Γωγούλη και Μητσιούλη και ενός αθλητή του Τζατζάκη, ο απολογισμός του ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που έγινε στο Αλκαζάρ της Λάρισας.

400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ

2η ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΠΑΡΑΣΚ ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΖΕΥΣ 1:00.96

ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ

2η ΓΩΓΟΥΛΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ-ΛΥΔΙΑ ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΖΕΥΣ 62.04m

ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ

2ος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ           ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΖΕΥΣ 62.30m

ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ

4ος ΚΟΛΙΤΣΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΖΕΥΣ 46.01m

1500 

8η ΝΤΑΣΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  5:05.03

3000 

9ος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ    9:28.4

H ανακοίνωση του ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Μητσιούλη Βασιλική-Παρασκευή στα 400 μέτρα με εμπόδια, έκανε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό της – λόγω της ονομαστικής της εορτής- και κάνοντας δύο νέα ατομικά ρεκόρ τόσο το πρωί στον προκριματικό με 61΄΄61, όσο και στον τελικό με 60΄΄96, έδωσε μεγάλη μάχη με την περυσινή τέταρτη νικήτρια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η αθλήτρια της σφυροβολίας Γωγούλη Αγορίτσα- Λυδία με μεγάλη επίδοση 62,04 μέτρα, και είναι πάνω από το όριο συμμετοχής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (61.50 μέτρα) θα συμμετείχε και αυτή στους μεγάλους αυτούς αγώνες στίβου της κατηγορίας Κ18.

Ένας ακόμη αθλητής του συλλόγου στον ακοντισμό, ο Τζατζάκης Γιώργος ακολουθώντας την παράδοση των μεγάλων Τρικαλινών ακοντιστών, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας επίδοση 62,30 μέτρα, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ κατά 4 μέτρα, και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο δισκοβόλος Κολίτσας Μάριος – ο μικρότερος των αθλητών- κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα, σημείωσε επίδοση στην δισκοβολία  46,01 μέτρα, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο αγώνισμά του.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400 μέτρα αποτελούμενη από τις αθλήτριες Χατζή Ευανθία-Μαρία, Τότσιου Ευαγγελία, Κέφου Γεωργία-Ευαγγελία και Μητσιούλη Βασιλική- Παρασκευή, σημείωσε επίδοση 4΄17΄΄ και κατέλαβε την έβδομη θέση στην γενική κατάταξη.

Οι προπονητές τους Κοντονάσιος Λουκάς και Κοντονάσιος Δημήτρης έμειναν

ευχαριστημένοι από τους αθλητές τους, και περιμένουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Αυγούστου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20, που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα.