Μπακαρός-«Έγινε μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά ήταν παλικάρια»

Χρέη τεχνικού στο παιχνίδι με την Ξάνθη για τον ΑΟ Τρίκαλα εκτέλεσε ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μπάμπης Μπακαρός, καθώς τόσο ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος όσο και ο συνεργάτης του Βασίλης Καλογιάννης βρίσκονται σε καραντίνα στις οικίες τους λόγω κορωνοϊού. Μετά τον αγώνα δήλωσε τα εξής :

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, είχαμε ψυχολογία και αφιερώνουμε αυτό το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στον κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Καλογιάννη οι οποίοι απουσίαζαν και θεωρώ ότι οι παίκτες μας ήταν παλικάρια. Όπως είδατε και εσείς αυτή η ομάδα δύσκολα θα λυγίσει. Όπως και στο προηγούμενο ματς που ήταν ο κ. Καλογιάννης μπροστά, έτσι και σε αυτό που ήμουν εγώ, είχαμε επικοινωνία με τον προπονητή μας τον κ. Παπαδόπουλο. Βρίσκουμε λύσεις , δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αυτοί μείναμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε άλλα οκτώ παιχνίδια και όπως είδατε είμαστε ανταγωνιστικοί. Σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κιόλας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Ξάνθη. Το πρωτάθλημα τελειώνει όταν τελειώνουν και οι αγωνιστικές. Έχουμε ένα αβαντάζ έναντι των άλλων ομάδων και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα τα καταφέρουμε. Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν είναι για τα πλέι άουτ αλλά για τα πλέι οφ. Όμως η ομάδα χτίστηκε σε ένα νεανικό ρόστερ, αυτό ήταν το πλάνο της διοίκησης και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι επιτυχία και εδώ που είμαστε τώρα και συνεχίζουμε .

Μαραντάς (συνεργάτης Τεννέ στην Ξάνθη)

«Ήταν άσχημο το αποτέλεσμα. Ήρθαμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια φαινομενική υπεροχή, αλλά ο αντίπαλος έκανε την πιο κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή, αλλά χωρίς να γίνουμε επικίνδυνοι.

Λίγο το άγχος, λίγο η πίεση για τους βαθμούς… Είμαστε αδικαιολόγητοι. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και όταν θες να πάρεις το πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις, χωρίς να υποτιμώ τα Τρίκαλα. Απλά τα πράγματα

Ξέρουμε ότι τα Τρίκαλα έχουν νέους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, όπως ο Πέλκας, ο Ταχάτος, ο Ευθυμίου. Τους ξέρουμε καλά. Παίζουν σαν ομάδα και όταν δεν μπορείς να τους βάλεις γκολ, παίρνουν θάρρος και όσο περνά ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους.

Ξεφεύγουν ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Δεν έχει χαθεί κάτι για την άνοδο, αλλά για τις δύο πρώτες θέσεις τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗ