Μπάλα στην Μπαλκούρα με πολλά γνωστά ονόματα

Το Σάββατο 18 Μαίου και ώρα 7.00 μ.μ θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις Μπαλκούρας ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας μεταξύ της Μικτής ομάδας επαγγελματιών της Δήμητρας Απόλλων με την Μικτή ομάδα Τρικάλων.

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στο χορτάρι θα πατήσουν παίχτες Εθνικού βεληνεκούς και θα χαρίσουν μερικές μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι . Τα παιδιά που θα αγωνιστούν για την ομάδα μας έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία μας υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες των υπεύθυνων Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο και των εκάστοτε συνεργατών τους . Παρά το φόρτο αγωνιστικών υποχρεώσεων και προπονήσεων και τον περιορισμένο χρόνο για ξεκούραση , όλα τα παιδιά δέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό την πρόσκληση που τους έγινε να πατήσουν ξανά το χορτάρι που έκαναν τα πρώτα τους βήματα και να συνεργαστούν με πρώην συμπαίκτες και προπονητές , κάτι που δείχνει την εκτίμηση που τρέφουν για την ομάδα και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν που τους βοήθησαν να εξελιχθούν και να φτάσουν στο επίπεδο που είναι σήμερα.
Συγκεκριμένα οι παίχτες της ομάδας μας θα είναι οι εξής:
1. Ζαρόπουλος Μηχάλης (Skoda Ξανθης)
2. Γιδόπουλος Νίκος (ΑΟΤ)
3. Φορτούνης Θοδωρής (Πανηλειακός)
4. Νικλητσιώτης Γιώργος (ΟΣΦΠ-Λαμία-Νίκη Βόλου)
5. Σκόνδρας Νίκος (Αστέρας Τρίπολης)
6. Σκόνδρας Αποστόλης (ΠΑΣ Γιάννενα)
7. Σκόνρας Γιάννης (Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΟΚ-Χάμιλτον-Λαμία)
8. Τσιώλης Απόστολος (Αστέρας Τρίπολης)
9. Λαζαρίδης Νίκος (Ατρόμητος Αθηνών)
10. Φορτούνης Κώστας (Καιζεσλάουτερν – Αστέρας Τρίπολης- ΟΣΦΠ)
11. Αλμπάνης Χρήστος (Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ)
12. Ζήσης Άγγελος (Αστέρας Τρίπολης)
13. Ντίνε Μανώλης (Αστέρας Τρίπολης)
14. Ρεντζιλάς Σωτήρης (ΑΟΤ)
15. Παπαδάκος Αθανάσιος (Αταλάντα)
16. Ιωάννου Λεωνίδας (ΑΡΗΣ)
17. Γκαντιάς Δημήτρης (Κασσιόπη)
18. Παπανδρέου Θωμάς (Κασσιόπη)
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα παιδιά που δέχτηκαν την πρόσκληση αλλά και τον Αυγέρο Χ. και όσους απαρτίζουν την Μικτή Τρικάλων που συνέβαλαν για να γίνει αυτός ο ιδιαίτερος αγώνας.