Μπάσκετ με Αμαξίδιο Με Αργοναύτες Βόλου ο Αστέρας Τρικάλων

Συνέχεια στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος υποδέχεται για την 4η αγωνιστική του Β. Ομίλου τους Αργοναύτες Βόλου (Σάββατο 10/03/2018, ώρα 21.00,  Κλειστό Μπάρας). 

 Ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός καθώς οι Βολιώτες εμφανίζονται ενισχυμένοι στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς όμως να έχουν αντιμετωπίσει κάποιο ισχυρό αντίπαλο  μέχρι τώρα (2 νίκες με τις νεοσύστατες Σέρρες και Κομοτηνή).   Αντίθετα  οι παίκτες του Γ. Χατζή  έπαιξαν τρεις  εκτός έδρας αγώνες με τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου (νίκη στην Καβάλα, 2 ήττες στη Θεσσαλονίκη με Άρη και Μ. Αλέξανδρο), όπου είχαν πολύ καλή απόδοση στο παρκέ και είναι πιο έτοιμοι για το θεσσαλικό ντέρμπι.

 Η παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι υπέρ των Τρικαλινών,  οι οποίοι αν αγωνιστούν όπως στους τρεις προηγούμενους αγώνες, αναμένεται να  πανηγυρίσουν στην 2η  νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

 Στην 4η αγωνιστική του Β. Ομίλου κυριαρχεί το ντέρμπι των νεοφώτιστων Πανσερραϊκός – Ηρόδικος Κομοτηνής, ο αγώνας Ίρις Καβάλας – Μ. Αλέξανδρος αναβλήθηκε λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Μ. Αλέξανδρου, ενώ ο Άρης έχει ρεπό.