Μπάσκετ με αμαξίδιο/ Στην παράταση έχασε ο Αστέρας Τρικάλων

Έφτασε στη βρύση αλλά δεν καταφερε να πιεί νερό ο Αστέρας Τρικάλων, ο οποίος ηττήθηκε  στο κλειστό της Καλαμίτσας Καβάλας  από την  τοπική Ίριδα στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης με σκορ 46-45.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός σε όλη του τη διάρκεια, καθώς καμμία ομάδα δεν κατάφερνε να ξεφύγει στο σκόρ.  Οι παίκτες του Γ.Χατζή έπαιξεν εξαιρετικά στην άμυνα, έχασαν όμως αρκετά αβίαστα σουτ με αποτέλεσμα ο αγώνας να εξελιχθεί σε «θρίλερ».   Το 34-40 υπέρ των Τρικαλινών τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ισοφαρίστηκε μέχρι το τέλος της 4ης περιόδου, με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει στην παράταση.  Στην παράταση ο Αστέρας πήρε προβάδισμα 2 πόντων 12» πριν  το τέλος, όμως ένα τρίποντο του Γ. Παπαδόπουλου ακριβώς στη λήξη του χρόνου έδοσε τη νίκη στην Ίριδα Καβάλας με το τελικό 46-45.
Οι Τρικαλινοί πάντως έχουν δικαιολογημένα παράπονα για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, καθώς οι καμμένες λάμπες στο ταμπλό της Καλαμίτσας δεν επέτρεπαν να διακρίνεται ούτε το σκορ, ούτε ο χρόνος, και η γραμματεία προς το τέλος του 4ου 10λεπτου έχασε τη μέτρηση του χρόνου, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει η Καβάλα και να οδηγηθεί ο αγώνας στην παράταση.
         Σε βαθμολογικό επίπεδο πάντως τίποτε δεν έχει κριθεί όσον αφορά την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στα play-off του πρωταθλήματος, αφού, αν δεν υπάρξουν παράξενα  αποτελέσματα, όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική στο κλαιστό της Μπάρας, με τον Αστέρα να θέλει απλά τη νίκη με 2 πόντους διαφορά.

Δεκάλεπτα :  10-7, 18-20, 28-28, 40-40, 46-45.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χατζής): Χατζής 19, Καραμπίνας 2, Μανώλης, Τσίπρας 3, Φιλίππου 18 και Ορέστης 3.

ΙΡΙΣ (Κουντουράς):   Παπαδόπουλος 5(1), Τσίλης 5, Αράπογλου 20, Πολυχρονιάδης,  Δομβρίδης 6, Αϊβαζίδης 10.