Μπενίτεζ, Μπαράτα και Ρόα (Video) ενισχύουν προσεχώς τον ΑΟΤ αλλά και…Λώττας;

Δύο…εσωτερικές μεταγραφές και μια κανονική για την ώρα, θα είναι τα πρώτα τρία πρόσωπα που θα ενισχύσουν την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα από το νέο χρόνο.
Ο 31χρονος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Ιβάν Μπενίτεζ θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου, βρίσκεται στην ομάδα εδώ και μήνες, δεν έπαιζε λόγω του ότι δεν είχαν προλάβει να εκδώσουν το δελτίο του και πλέον γνωρίζοντας και το περιβάλλον, θα είναι η πρώτη μεταγραφή ουσιαστικά της ομάδας στα πλαίσια της ενίσχυσής της.
Η δεύτερη μεταγραφή στην ουσία είναι αυτή του 30χρονου Πορτογάλου μέσου Βίτορ Μπαράτα, ο οποίος στάθηκε άτυχος σε ένα φιλικό με τον Πιερικό το καλοκαίρι, τραυματίστηκε, δεν αγωνίστηκε σε κανένα επίσημο ματς λόγω του τραυματισμού και ετοιμάζεται πλέον και αυτός να παίξει στην ομάδα από τον ερχόμενο μήνα, θα χρειαστεί περίπου ένα 20ημερο ακόμη για να είναι απόλυτα έτοιμος.

O 33χρονος μέσος Άρης Λώττας «παίζει» να επιστρέψει στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα και οι φήμες εντείνονται γύρω από το όνομά του…

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ του ΑΟΤ, είναι ο 22χρονος Παραγουανός επιθετικός Ρόναλντ Ρόα, ήδη προπονείται με την ομάδα των Τρικάλων εδώ και πάνω από 40 ημέρες και αγωνιζόταν στην Παραγουάη με την Ντεπορτίβο Καπιάτα στην οποία ήταν και αρχηγός της. Δείτε βίντεο με τον Ρόναλντ Ρόα