ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ/ Δεύτερος ο Οικονομόπουλος στο Euro Tour

Νέα διεθνή επιτυχία για τον Νίκο Οικονομόπουλο που κατέκτησε την 2η θέση, στο Euro Tour της Αυστρίας, στο 9μπαλο μπιλιάρδο.

«Ήμουν σε καλή κατάσταση και όλα πήγαν καλά και στην Αυστρία, παρ’ ότι οι συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικές. Χρειάστηκε να κάνω οκτώ σερί νίκες, με δύσκολους αντιπάλους, μέχρι να φθάσω στον τελικό. Εκεί ομολογώ ότι ήθελα να σταθώ καλύτερα, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν πειράζω, συνεχίζω την προσπάθειά μου».

Λόγια του 32χρονου Έλληνα πρωταθλητή σχολιάζοντας την επιτυχία του στην Αυστρία, στο Σεν Γιόχαν, πόλη κοντά στο Σάλτσμπουργκ, όπου έγιναν οι αγώνες.

Στο δρόμο προς τον τελικό ο Νίκος Οικονομόπουλος νίκησε αρχικά τους Γιακούμπ Σαβίκι (Πολωνία) με 9-8, Ρούι Έντγκαρ Φράνκο (Πορτογαλία) 9-5, Μικέλ Σίλβα (Πορτογαλία) 9-4, Άρμιν Στάινκο (Αυστρία) 9-7, Φρανσίσκο Ντιάζ – Πιζάρο (Ισπανία) 9-3 και Μαρκ Γκρέι (Μεγάλη Βρετανία) με 9-7.

Στον ημιτελικό, νίκησε τον πρώτο στην γενική κατάταξη των Euro Tour, Ολλανδό Νικ Βαν Ντεν Μπεργκ (NED) με σκορ 9-2.

Ακολούθησε ο μεγάλος τελικός όπου ο Νίκος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έχασε από τον Εσθονό Ντένις Γκρέιμπ με σκορ 9-1.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για Σαγκάη εκεί όπου θα πάρει μέρος στο China Open, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις 9μπαλου μπιλιάρδου στον κόσμο.