Χαμός στην Σπάρτη με καταγγελίες και…περιπολικά στην προπόνηση

Τα δημοσιεύματα από την Λακωνία κάνουν λόγο για καταγγελίες του Τσιριμπή και για περιπολικά στην σημερινή προπόνηση της ομάδας. 

Ο Ποτής Τσιριμπής σε εκπομπή στο Planet Radio Λακωνίας έκανε αποκαλύψεις τονίζοντας ότι αύριο η Σπάρτη θα μάθει όλη την αλήθεια όσο και να πονέσει κάποιους.  Ο Τσιριμπής ο οποίος βρίσκεται απόψε στην Αθήνα όπου θα έχει συνάντηση με τον Χρήστο Χρήστου και τους δικηγόρους τους απόψε.

Συνέχισε λέγοντας ότι από αύριο εκπρόσωπος της Κυπριακής εταιρείας θα είναι ο ίδιος και  ότι ο Πολολός είναι ο Πρόεδρος και Διεύθυνων Σύμβουλος της ΠΑΕ από τις 25 Ιανουαρίου βάσει εγγράφου που έχει κατατεθεί στο ΓΕΜΗ.

Επίσης σημείωσε ότι στη σημερινή προπόνηση της Σπάρτης υπήρχαν δύο περιπολικά! –  

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του:

1. Εκπρόσωπος της Κυπριακής εταιρείας θα είμαι εγώ από αύριο. Βάσει πληρεξουσίου θα είμαι εκπρόσωπος.

2.  Πρόεδρος της Σπάρτης από 25 Ιανουαρίου είναι ο Γιώργος Πολολός σύμφωνα με έγγραφο που υπάρχει.

Ο ορισμός του νέου Δ.Σ. καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ.

3. Η θα καθαρίσει η ομάδα θα κλείσει το μαγαζί.

Έως αύριο θα βγουν όλα στη φόρα.

Αύριο θα είναι μια πολύ ευχάριστη ημέρα για αυτούς που αγαπούν πραγματικά τη Σπάρτη.

Έως αύριο θα λάμψει όλη η αλήθεια.

4. Οι ποδοσφαιριστές – τα παιδιά μου, γιατί είναι παιδιά μου – ζούν σε μια κατάσταση τραγική.

Ζουν το θέατρο του παραλόγου.

Όποιον και να πονέσει ότι και να γίνει όλη η Σπάρτη αύριο θα μάθει την αλήθεια.

5. Προσωπική επιλογή ο Μπένος.

6. Δεν έκατσα στο πάγκο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη γιατί είχε κλειδώσει τα αποδυτήρια ο Σατσιάς.

Σκόπιμο λάθος η αντικατάσταση του Κρασνίκι.

Μετά τον αγώνα ο Σατσιάς είπε στους ποδοσφαιριστές Ελάτε να διώξουμε τον Τσιριμπή.

7. Ο κύριος Χρήστου πολλά έχει ακούσει, πολλά έχει κάνει αλλά δεν είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και δεν γνωρίζει το χώρο του ποδοσφαίρου.

8. Οι ποδοσφαιριστές σήμερα (Δευτέρα 4/3) πήγανε για προπόνηση και υπήρχαν δύο περιπολικά.

Μίλησαν στους ποδοσφαιριστές μου σαν άνθρωποι που διοίκηση και άνθρωποι που θα πάνε την ομάδα στα Τρίκαλα.

Εικοσιτέσσερα παιδάκια από 16 έως 23 ετών βιώνουν αυτή την κατάσταση.

9. Αύριο το μεσημέρι θα έχω και τα στοιχεία τι έχει πληρώσει ο καθένας από την Διοίκηση.

ΠΗΓΗ isports.gr

Μαίνεται ο διοικητικός «πόλεμος» στη Σπάρτη με απίστευτες καταγγελίες εκατέρωθεν.

Όταν μεγαλομέτοχος ΠΑΕ καταγγέλλει δημόσια ότι «πήγα στην Άρτα για να μη γίνει αυτό που είχαν κανονίσει κάποιοι κύριοι» και ο γενικός αρχηγός απαντά ότι «να μας πουν τι έκαναν στην Κύπρο και με την Κέρκυρα», τότε οτιδήποτε άλλο είναι ανάξιο σχολιασμού. Κι όμως, κανείς Εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει, ενώ απλός θεατής είναι και η Football League που παρακολουθεί αμέτοχη τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίζονται στη Σπάρτη…

Το πρωί της Δευτέρας (04/03), λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Βουδούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στη Δημοτική Αγορά Λακωνίας και ανέφερε:

«Στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας έμειναν εκτός βασικοί Έλληνες. Δεν υπήρχε λόγος τραυματισμού ή τιμωρίας. Είμαι ο βασικός μέτοχος στο ΓΕΜΗ, γιατί δεν έχουν γίνει κινήσεις αλλαγής μέχρι στιγμής. Όπως έμαθα, τους απέκλεισαν από την αποστολή γιατί όπως τους είπαν οι – χωρίς θεσμικό ρόλο – «μιλήσατε και θα κάτσετε απ’ έξω».

Για όσα έγιναν με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, δεν ακούσαμε τον κατηγορούμενο να μας πει κάτι. Οι ίδιοι ενοχοποίησαν τον προπονητή για να καλύψουν άλλους. Οι ψεύτες και οι απατεώνες πρέπει να μπουν στο ράφι. Κοροϊδεύουν τον λαό της Σπάρτης. Βάζουν 25 ευρώ εισιτήριο, μετά 10, πρόκειται για γελοιογράφημα. Θα πω του κυρίου Χατζάκου ότι αυτός έκανε τις αλλαγές. Με απείλησαν…

Είπε ο Γιάννης Χατζάκος ότι πήγα στην Άρτα και έτρεχα στο πάρκινγκ. Πήγα με δικά μου έξοδα και έκατσα στον πάγκο για να μη γίνει αυτό που είχαν κανονίσει κάποιοι κύριοι. Μίλησαν σε κάποια παιδιά, να παίξουν, να μην παίξουν. Σε κάποιους δεν άρεσε το αποτέλεσμα. Θα πάμε όλοι μαζί στον Εισαγγελέα.

Με τον Ηρόδοτο με ποιου τον λόγο δόθηκαν τα χαρτιά εν γνώσει του Κουράκου; Ποιος υπέγραψε να δηλωθεί ο ίδιος γιατρός; Ποιος παίκτης πήγε να παίξει χωρίς δελτίο; Τους έβαλα στην ομάδα για να παίρνουν χρήματα. Να πληρώνονται από το τραπέζι που κάνουν στους παίκτες…

Εμφανίστηκε κάποιος Τσιριμπής και είπε ότι του έδωσε ο Χρήστου αρμοδιότητες. Εγώ έχω τις μετοχές, εγώ κινώ την ομάδα. Ο Χρήστου δεν μπορεί να δώσει εντολή. Έπρεπε να καταθέσει εδώ και τέσσερις μήνες φάκελο στην ΕΕΑ, αλλά δεν έχει κάνει καμία κίνηση. Πλήρης αδιαφορία. Είναι τεράστια η οικονομική ζημιά και η οικονομική τρύπα προς εμένα και την ομάδα.

Όλα τα χρήματα που λέει ο Πολολός ότι πληρώνονται, δεν περνούν από τον λογαριασμό της ομάδας. Δεν δείχνει θέληση ο Χρήστου να καταθέσει φάκελο. Μίλησα με τον Γιωτόπουλο στην ΕΕΑ και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας φάκελος. Θα στείλω εξώδικο για να γίνουν όλα σωστά μέσα σε μία εβδομάδα. Να δούμε αν μπορεί ο κύριος Χρήστου και η εταιρεία του να σηκώσει τις μετοχές γιατί αν δεν μπορεί όλα αυτά γίνονται για κάποιο σκοπό και θα πρέπει να συνεχίσουμε δικαστικά. Όλη η ευθύνη πέφτει σε εμένα και τον Νικόλαρο.

Από τη στιγμή που μπήκε ο Πολολός και ο Χρήστου η ομάδα πάει προς το χειρότερο. Βλέπω αδιαφορία και πάει το μυαλό μου στο πονηρό. Αν δεν γίνει η διαδικασία, δεν έχουν να χάσουν, δεν φαίνονται πουθενά. Άκουσα στη ΓΣ – πικ νικ να λέει ο Τσιριμπής ότι δεν τους ενδιαφέρει αν η ομάδα πέσει. Εγώ την ομάδα την έδωσα για να μείνει στην κατηγορία. Αν δεν μπορούν, να το πουν».

Η παρέμβαση Χατζάκου

Ακολούθησε παρέμβαση του γενικού αρχηγού Γιάννη Χατζάκου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αν τραυματιζόταν ο τερματοφύλακας, Σφέτσος, στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, τότε δεν θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει γκολκίπερ! Ενδεικτικό προφανώς και αυτό της νέας εποχής…

Χατζάκος: «Ήμουν τραυματιοφορέας με τον Ηρόδοτο. Τον Χαραλαμπίδη αυτός δεν τον έφερε; Ας ταΐσει ο κύριος Βουδούρης 30 άτομα με 100 ευρώ. Μου χρωστούν 15.000 ευρώ. Να μας πουν τι έκαναν στην Κύπριο, με την Κέρκυρα…».

Βουδούρης: «Θα σου κάνω μήνυση και αγωγή».

Χατζάκος: «Εγώ δεν ανέφερα όνομα για την Άρτα. Με τον Ηρόδοτο ήμουν εγώ εκπρόσωπος;».

Βουδούρης: «Τη μία είσαι γενικός αρχηγός, μετά τραυματιοφορέας, μετά οδηγός λεωφορείου. Ως τι τον φέραμε τον Χαραλαμπίδη; Για να μπει στην ομάδα; Μας βρήκε τρεις, τέσσερις παίκτες. Όταν άλλαξε το συμβούλιο διά λόγου έλεγε ο Πολολός φύγε εσύ, έλα εσύ, φεύγεις εσύ. Βάζεις έναν άγνωστο χωρίς θεσμικό ρόλο να φτιάξει το φύλλο αγώνα; Προχθές ο Τσιριμπής πέταξε έξω τρεις παίκτες και έμεινε με ξένο τερματοφύλακα. Αν τραυματιζόταν ο Σφέτσος ποιον θα βάζατε;»

Χατζάκος: «Αυτό είναι θέμα προπονητή».

Βουδούρης: «Αφού δεν υπάρχει. Με ποιου το δίπλωμα; Αφού δεν έχει UEFA Pro. Πάλι -3 θα τρώγαμε».

Χατζάκος: «Δεν θα βάζαμε άλλον. Οι τρεις είναι τιμωρημένοι από το συμβούλιο. Έπεσα πάνω στο ΔΣ για να μην τους διώξουν».

Βουδούρης: «Ρωτήστε τον Χρήστου γιατί δεν καταθέτει φάκελο. Μου έχει ρίξει το βάρος. Θα στείλω εξώδικο για να ξεκινήσει η διαδικασία. Θέλω να προστατεύσω εμένα. Δεν φοβάμαι κανέναν, μόνο τον θεό. Έδωσα σε αυτούς την ομάδα που είναι ή βλάκες, ή άσχετοι. Έχουν αλλάξει τρεις προπονητές, 20 παίκτες. Έχουμε χάσει τη μπάλα».

ΠΗΓΗ footballleaguenews.gr

Με ανακοίνωσή της, η λακωνική ΠΑΕ τόνισε πως περιμένει την ΕΕΑ να εγκρίνει τη σύσταση του νέου Δ.Σ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ

Για την αποκατάσταση του ορθού και τη σωστή αναφορά των πραγματικών γεγονότων θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα κάτωθι.

Σύμφωνα με την 1501578 “Αίτηση καταχώρησης πρακτικού ΓΣ για την εκλογή ΔΣ και πρακτικού ΔΣ για την συγκρότηση αυτού σε σώμα και παροχής εξουσιοδοτήσεων” η οποία καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ στις 25.01.2019, έγινε ορισμός του νέου ΔΣ στην ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ όπου ορίζεται Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος ο κος Πολολός Γεώργιος του Δημητρίου. Το ΓΕΜΗ με τη σειρά με το υπ αριθμ 11091 / 29.01.2019 έγγραφό του, ζήτησε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να ενημερώσει σχετικά με την νομιμότητα συμμετοχής των μετόχων στη ΓΣ από στην οποία ορίστηκαν τα μέλη του νέου ΔΣ της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ.

Στις 18.10.2018, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωνε τα πιστοποιητικά για την Football League και στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση, ο πρόεδρος Γιώργος Ζωης παραιτήθηκε με αποτέλεσμα η Επιτροπή να μείνει ακέφαλη και ουσιαστικά ανενεργή.
Αυτό σημαίνει ότι μια σειρά σοβαρών ζητημάτων που αφορούν τον αθλητισμό και τις ΠΑΕ, όπως Αυξήσεις Μετοχικών Κεφαλαίων, μεταβιβάσεις μετοχών και αλλαγές ΔΣ να μην μπορούν να εγκριθούν. Επίσης, δεν μπορεί να ελεγχθεί κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο που μπορεί να συνδέεται με σωματεία ή ΑΑΕ και γενικά δεν μπορεί να γίνει από την ανεξάρτητη αρχή κανένας οικονομικός ή διαχειριστικός έλεγχος.

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 18.02.2019 νέος πρόεδρος στην ΕΕΑ, αναλαμβάνει ο Στέφανος Στεφανόπουλος. 
Η Επιτροπή, έχει προωθήσει την έγκρισή της προς το ΓΕΜΗ και αναμένεται εντός τον επόμενων ημερών (αν όχι ωρών) να εγκριθεί η αίτηση 1501578 “Αίτηση καταχώρησης πρακτικού ΓΣ για την εκλογή ΔΣ και πρακτικού ΔΣ για την συγκρότηση αυτού σε σώμα και παροχής εξουσιοδοτήσεων.

Άλλωστε η αλλαγή στην εκπροσώπηση της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε όλα τα έντυπα του Υπουργείου Εργασίας (ΟΑΕΔ, Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, κ.λπ.) που αναρτώνται στο πληροφοριακό σύστημα “Εργάνη” ο κος Πολολός Γεώργιος του Δημητρίου υπογράφει σαν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος – Νόμιμος Εκπρόσωπος.