Χαραλαμπίδης: » Χαρούμενος που είμαι στα Τρίκαλα-Ανάλογα την μορφή της κατηγορίας θα κινηθούμε και μεταγραφικά»

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Α Ο Τρίκαλα στο γήπεδο της Πηγής. Ο νέος προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε τα εξής :

«Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχηθούμε να έχουμε υγεία και να βγει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς ενώ εύχομαι και όλοι στα Τρίκαλα να είναι καλά με το ιό που μας έχει χτυπήσει. Ξεκινάμε με όρεξη πολύ  και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα απ’ όπου είχα περάσει και πριν δέκα χρόνια. Μου αρέσουν τα Τρίκαλα, βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση , και άφησα άλλες προτάσεις που είχα γιατί μου άρεσε το πλάνο το οποίο ελπίζω να μας βγει και τον Μάιο να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Περιμένουμε πως θα είναι η κατηγορία . Κρατήθηκε ένας κορμός από πέρυσι, έχουμε   ερωτηματικά  με τον Τσίπρα , τον Σανδραβέλη  και τον Λώττα , ήρθαν κάποια παιδιά νέα με ταλέντο που τους έχουμε τσεκάρει και θα δουλέψουμε μαζί τους. Θα δούμε τις ελλείψεις και την απόφαση πως θα είναι οι κατηγορίες , θα γίνουν και μεταγραφές έμπειρων παικτών. Ο στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα ρίξουμε πάντως πολύ βάρος και στο Τρικαλινό στοιχείο για να δημιουργηθεί ένας κορμός με Τρικαλινά παιδιά γιατί υπάρχει πολύ καλό υλικό»

Στιγμές από την πρώτη προπόνηση