Χαραλαμπίδης-«Μας γύρισε την πλάτη-Δεχόμαστε εύκολα γκολ-Λείπει κάτι μπροστά»

Μετά και τη νέα ήττα, την τρίτη κατά σειρά, ο προπονητής των Τρικάλων Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για αδικία , επιθετική δυστοκία και  άμυνα που δέχεται εύκολα γκολ

«Είναι πολύ άδικο το ποδόσφαιρο. Για μία ακόμη φορά μας γύρισε την πλάτη. Με τον Εργοτέλη παίξαμε καλύτερα, πήγαμε στην Ξάνθη, είχαμε την ευκαιρία με το δοκάρι δεν μπαίνει γκολ, έχουμε το πέναλτι στο τέλος δεν παίρνουμε βαθμό, πάμε στο Καραϊσκάκη και αντί για 0-2 από μία ανύποπτη φάση χάνουμε το παιχνίδι και ερχόμαστε σήμερα με 90 λεπτά κατοχή στο μισό γήπεδο δεχόμαστε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και μετά δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Είναι κρίμα, παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε από τους ποδοσφαιριστές από θέμα τεχνικής και ποδοσφαίρου αλλά δεν έχουμε την τύχη να βάλουμε το γκολ μπροστά. Εύχομαι κάποια στιγμή να γυρίσει η τύχη, είναι να τρελαθείς».

Για το  ότι οι αντίπαλοι σκοράρουν με ελάχιστες ευκαιρίες είπε: «Με προβληματίζει ότι οι αντίπαλοι με μία φάση κάνουν γκολ. Εμείς με τόσες φάσεις, με τόσο καλό ποδόσφαιρο και πήραμε μόνο έναν βαθμό»

Σε ερώτηση μήπως φταίει το γεγονός ότι η ομάδα δεν βγάζει ευκαιρίες γιατί δεν έχουν αναπληρωθεί οι περσινοί παίκτες του κέντρου είπε: «Πάμε σε άλλη συζήτηση. Η ομάδα έχει άλλον στόχο φέτος με νέα παιδιά να πάρουν εμπειρίες. Πρέπει να δουλέψουμε».

Για το παιχνίδι με την Ιεράπετρα  : «Θα δούμε πως είναι τα πράγματα από την πλευρά των τραυματιών και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις μέσα από τα παιδιά που έχουμε και κυρίως το εύκολο γκολ. Παίζουμε καλά, δεν έχω παράπονα από την απόδοση των παιδιών αλλά λείπει κάτι μπροστά που πρέπει να το ψάξουμε».

Σάκης Θεοδοσιάδης (προπ. Διαγόρα)

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δύο ομάδες που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής τα εύσημα στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα στο γήπεδο, μία ομάδα που έχει ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών οι οποίοι έχουν το κίνητρο, την φιλοδοξία και σε κάθε παιχνίδι ειδικά τώρα τελευταία είχαν χάσει τους βαθμούς στην λεπτομέρεια.

Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα. Στην συνέχεια η ομάδα των Τρικάλων άσκησε πιέσεις αλλά ευτυχώς είχαμε καλή αμυντική ισορροπία, καλή λειτουργία και στην ροή του παιχνιδιού, και στις στατικές φάσεις. Ξέραμε ότι στην επανάληψη τα Τρίκαλα θα ασκούσαν ακόμη μεγαλύτερη πίεση και παρά το γεγονός ότι στο τέλος παίξαμε με δύο παίκτες λιγότερους, ο ψυχισμός των παικτών, η αυταπάρνηση και η θέληση έδωσαν αυτή την πολύτιμη νίκη στην ομάδα μας που μας δίνει το δικαίωμα να κοιτάμε την κατηγορία με διαφορετικό μάτι. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κάνουν τεράστια προσπάθεια. Ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο»