Χαραλαμπίδης-«Τεράστια και δίκαιη νίκη-Αφιερώνεται στον Παύλο Βαγγελή»

Ο προπονητής των Τρικάλων χαρακτήρισε μεγάλη και δίκαιη τη νίκη που σημείωσε στα Περιβόλια ο ΑΟΤ και την αφιέρωσε στον αδικοχαμένο πρώην παίκτη του ΑΟΤ, τον Παύλο Βαγγελή. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των παικτών Κεχαγιά και Ριζογιάννη οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους αφιέρωσαν τη νίκη στον Παύλο Βαγγελή. 

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην απόδοσή μας. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, τακτικά ήταν πολύ καλή και δικαιούταν τη νίκη. Και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, εκτός του πέναλτι και ενός σουτ δεν έκαναν τίποτε άλλο τα Χανιά, ενώ εμείς είχαμε πιο καλές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή και το παιχνίδι το καλό. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, πιστέψαμε πάρα πολύ. Κράτησα κάποια παιδιά στον πάγκο για τα χαρτιά μου, είδα ότι η ομάδα ήθελε την ταχύτητα μπροστά και έβαλα τον Ευθυμίου και τον Αλμπάνη που είναι πολύ γρήγοροι. Δίκαια πήραμε τη νίκη. Η ομάδα που είδατε είναι μόνο από δουλειά, είναι νέα και μικρά παιδιά, έχουν δουλέψει πάρα πολύ και δικαιούνται αυτό που πήραν σήμερα. Τεράστια και δίκαιη νίκη, με καλή εμφάνιση. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Παύλο Βαγγελή. Ήταν ένα σοκ για μας η είδηση του θανάτου του. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο».

Για το αν αναπροσαρμόζονται οι στόχοι της ομάδας: «Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε και έχουμε “χτίσει” από την πρώτη μέρα είναι να βελτιώσουμε αυτά τα παιδιά, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όπου πάει. Ξέρουμε πού πατάμε, τι κάνουμε και δεν ξεφεύγουμε από το πλάνο μας. Αυτό που είδατε αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Απόδοση δηλώσεωνathlitiko