Χάρηκαν το ποδόσφαιρο ΑΟΤ-Ολυμπιακός Βόλου σε αγώνες Ακαδημιών

Δεκάδες παιδιά από τις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, βρέθηκαν το πρωϊ της Κυριακής 13 Οκτωβρίου στα γήπεδα Φλαμουλίου και έδωσαν πολύ ωραίους αγώνες και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς, στις ηλικιακές κατηγορίες, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16. 
Πάρα πολλοί γονείς είδαν τα παιχνίδια και από τις δύο Ακαδημίες σε μια ακόμη ευχάριστη ποδοσφαιρική Κυριακή για τα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟΤ.
Πριν την έναρξη των αγώνων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή , στην μνήμη της μητέρας του προέδρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα Κώστα Παρδάλη, Βαΐας Παρδάλη, η οποία έφυγε από τη ζωή.
Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Τσεκούρας ο οποίος παρακολούθησε τα παιχνίδια των μικρών αθλητών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την οργάνωση και το επίπεδο των αγώνων, ενώ ευχαρίστησε τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, Κώστα Καρακούση για την φιλοξενία στα Τρίκαλα. Μετά τους αγώνες, άπαντες, μικροί και μεγάλοι , παρακολούθησαν την αναμέτρηση φουτμπολ λιγκ, Α Ο Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου στο Στάδιο των Τρικάλων.