Χύμα και Τζιώρα έπαιξαν στο Ελλάδα-Ρωσία

Νέα ήττα, αυτή τη αφορά από τη Ρωσία με σκορ 2-4, γνώρισε η Εθνική Ομάδα Νεανίδων, στους αγώνες της (5ος όμιλος) για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

 

Αγωνίστηκαν σε όλο το ματς οι δύο παίκτριες των Τρικάλων, Χύμα και Τζιώρα.

Η ομάδα της Ρωσίας ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και σε συνδυασμό με το άσχημο ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, οι νεαρές διεθνείς μας βρέθηκαν μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο με δύο γκολ πίσω (1′ Μπεσπαλίκοβα, 9′ Ζαρούμπινα).

Οι Ρωσίδες αύξησαν ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ (3-0) με την Κουροπάτκινα στο 50ο λεπτό πριν η Δέσποινα Χατζηνικολάου μειώσει στο 73ο λεπτό σε 1-3. Η Μπεσπαλίκοβα σκόραρε ξανά στο 82′ ενώ και πάλι η αρχηγός της ελληνικής ομάδας, ήταν αυτή που διαμόρφωσε με πέναλτι στο 91ο λεπτό το αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Σλοβενία και Ιραήλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική το Ισραήλ ενώ στο άλλο παιχνίδι η Ρωσία θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία.

Ρωσία: Πονομάρεβα- Ρούζινα, Μπεσπαλίκοβα, Ζαρούμπινα (84′ Σαμοϊλένκο), Κουροπάτκινα (92′ Τσαρένκοβα), Βάνκοβα, Λιχότα, Τσερέπνεβα (86′ Χαλίκοβα), Βολόσινα, Γιακόβλεβα.

Ελλάδα: Γιαννακούλη- Δοϊρανλή, Χύμα, Μετοικίδου (54′ Γεωργιάδου), Γούλα, Χατζηνικολάου, Πετράκη, Τζιώρα, Παπαϊωάννου, Γιάννου (80′ Γαβρά), Καϊδατζή (46′ Σαχινίδου).