Χωρίς απουσίες ο ΑΟΤ με Θεσπρωτό/Αμανατίδης: » Εγγύηση ο Αϊβάζογλου»

Την Παρασκευή 22/11 μετά την προπόνηση θα γίνει γνωστή η αποστολή του Α Ο Τρίκαλα, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Πηγής. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη, αυτό σημαίνει ότι και ο Άλεξιτς είναι στην διάθεσή του. Ο Σανδραβέλης θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής τιμωρίας στον αγώνα με τον Ιάλυσο Ρόδου την 12η αγωνιστική.   Στόχος η νίκη και η διατήρηση της πρώτης θέσης. Ο αγώνας του Σαββάτου 23/11 θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3.

Ο Περικλής Αμανατίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον   FOCUS 103,6 FM:

-“Είναι ακόμη νωρίς, έχουμε διαφορά ο πρώτος με τον τελοευταίο 10 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη δεν άνοιξε η ψαλίδα. Είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα από της Superleague 2, γιατί υπάρχουν και δυο ομάδες περισσότερες, αλλά και όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς κάνουμε μια καλή πορεία, έχουμε δρόμο μπροστά μας και δεν πατάμε στα σύννεφα, ξέροντας ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε”.

-“Τα Τρίκαλα έχουν ένα αβαντάζ σε σχέση με άλλες ομάδες, πέρα από τον κόσμο τους, που είναι πολύς και σιγά-σιγά θα τον πείσουμε με τις νίκες να γεμίσει το γήπεδο. Το όπλο των Τρικάλων είναι ο πρόεδρος Ηλίας Αϊβάζογλου, που αποτελεί εγγύηση για την ομάδα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να την ενισχύσει και να την στηρίξει. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθειά μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος, την επίτευξη των στόχων, που δεν είναι άλλος από την άνοδο”.