Χωρίς Νιάρο αλλά με νέα δελτία κόντρα στον Ηρακλή ο ΑΟΤ

Το πρωϊ του Σαββάτου 19/1 ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Α Ο Τρίκαλα για τον αγώνα με τον Ηρακλή, την Κυριακή 20/1 στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Ο Χρήστος Νιάρος θα είναι εκτός αναμέτρησης καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Από την άλλη, στην αποστολή αναμένονται και αρκετοί από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες και θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθούν κάποιοι απ΄αυτούς με τις πληροφορίες να λένε ότι θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα στον αγώνα. Συμελίδης και Γιουκαρής συμμετείχαν κανονικά στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα 8 παίκτες οι : ΤάτιτςΖακουανί, Ντόσης, Υψηλός, Ντιαλό, Αϊβάζογλου, Σμυρλής, Λάσκαρης.

Ενώ στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει 9 παίκτες οι : Γκόλιας  ,Κέζος (πήγε σε ομάδα Β Εθνικής Κύπρου) , Μαλάι  , Μαντιανί  , Ηλιάδης  , Σιαλμάς (πήγε στον Ηρόδοτο)  , Ρούνει ( πήγε στον Αήττητο Σπάτων)  , Μακρίδης (πήγε στον Ιωνικό) , Γκατσολάρι.

Στις προπονήσεις των Τρικάλων μετέχουν εδώ και κάποιες ημέρες και τέσσερις  ακόμη ξένοι παίκτες. Δεν αποκλείεται κάποιος ή κάποιοι απ΄αυτούς να αποκτηθούν.  Στα μεταγραφικά , λέγεται ότι συνεχίζεται η ανεύρεση και άλλων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας.

Τα εισιτήρια για το ΑΟΤ-Ηρακλής

Α Ο Τρίκαλα-Ηρακλής η Προϊστορία

Οι αριθμοί για το ΑΟΤ-Ηρακλής

Το Σάββατο 19/1 ΑΟΤ-Αήττητος Σπάτων στους Νέους