Χωρίς πολλές λύσεις ο ΑΟΤ χρειάζεται άμεσα ενίσχυση

Οι 18 που ταξίδεψαν στην Πάτρα, από τους οποίους οι 3 ήταν τερματοφύλακες και 2 που απουσίασαν ο ένας λόγο τραυματισμού και ο άλλος λόγω τιμωρίας είναι οι 20 της ομάδας αυτή την ώρα.Αν βάλουμε και τρία παιδιά ( από ομάδες Γ Εθνικής, που είναι στις προπονήσεις) ο αριθμός είναι στους 23. Αν αποκτηθεί και ο νεαρός Γάλλος θα πάει στους 24. Φυσικά προκύπτουν και προβλήματα που κάνουν το ρόστερ ακόμη πιο αδύναμο.
Ο Νιάρος δεν κατάφερε να παίξει στην Πάτρα καθώς είχε πρόβλημα και η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς κλασικό αριστερό μπακ χαφ. Ο Ντόσης που έχει αποκτηθεί δεν εκδόθηκε το δελτίο του.
Επίσης δεν είδαμε πουθενά τον Μακρίδη ο ο οποίος παρ΄ ότι ήταν στην αποστολή δεν αγωνίστηκε ούτε αυτός και η ομάδα πήγε σε  μόλις δύο αλλαγές.
Επιβάλλεται να γίνουν μεταγραφές ουσίας οι οποίες θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας και θα βοηθήσουν και τους παίκτες που σηκώνουν συνέχεια το βάρος των αγώνων. Στα Τρίκαλα πρέπει να έρθουν παίκτες με εμπειρία από τον χώρο αυτής της κατηγορίας διότι το πράγμα φωνάζει, η ομάδα θέλει ενίσχυση ποιοτική , παίκτες με προσωπικότητα και δεν υπάρχουν λύσεις πολλές όπως είναι αυτή την στιγμή. Αναμένουμε τις κινήσεις της διοίκησης η οποία δηλώνει ότι υπάρχουν δρομολογημένα θέματα. Δεν είναι τυχαίο, που ο Α Ο Τρίκαλα είναι η πλέον αδύναμη ομάδα σε εκτός έδρας αγώνες με μόλις 1 πόντο να έχει κατακτήσει και τέρματα 2-11 σε 6 αγώνες μακρυά από τα Τρίκαλα.