Χρυσό και όριο για το Πανελλήνιο ο Καπαρτζιάνης του ΑΣΕΤ

Επιτυχιών συνέχεια για τον σύλλογό μας Α.Σ.Ε.Τ. με την αγωνιστική του ομάδα. Ο σύλλογός μας συμμετείχε την αγωνιστική του ομάδα με δύο αθλητές για δεύτερη συνεχή χρονιά το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2019 στο ¨2ο κύπελλο Ν.Ο.Β.Α. Στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου ¨Ι. ΖΗΡΓΑΝΟΣ¨ στη Νέα Δημητριάδα. Πήραμε μέρος με τους αθλητές Καπαρτζιάνη Άγγελο στην κατηγορία παίδων και την Αμβράζη Νικολέτα στην κατηγορία κορασίδων και κατακτήσαμε δύο μετάλλια ένα χρυσό και ένα χάλκινο αντίστοιχα. Στους αγώνες συμμετείχαν 400 αθλητές από 21 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Ο αθλητής Καπαρτζιάνης Άγγελος ύστερα από εξαιρετική κούρσα στα 400m ελεύθερο κατετάγη 1ος στην κατηγορία του καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ και έπιασε το όριο στο αγώνισμα αυτό για το απερχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ιουλίου. Η δε Αμβράζη Νικολέτα μετά από μια καλή προσπάθεια στα 50m πρόσθιο κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο τρικαλινός πρωταθλητής στην κατηγορία εφήβων Καπαρτζιάνης Βασίλης ο οποίος αγωνίζεται με υποσχετική για έναν χρόνο από τον σύλλογό μας στον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, ο οποίος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Καπαρτζιάνης Άγγελος (Α.Σ.Ε.Τ.) 1ος 400m ελεύθερο, 4ος 200m ελεύθερο, 5ος 50m πεταλούδα
  • Αμβράζη Νικολέτα (Α.Σ.Ε.Τ.) 50m πρόσθιο 3η 50m ύπτιο 11η
  • Καπαρτζιάνης Βασίλης (Α.Ν.Ο.Γ.) 1ος 50m πρόσθιο, 1ος 100m πρόσθιο, 1ος 100m πεταλούδα.

Οι επιτυχίες αυτές του συλλόγου μας δεν είναι διόλου τυχαίες αφού υπάρχει συνέχεια, εμπειρία, οργάνωση, όρεξη για δουλεία και γνώση για το αντικείμενο της κολύμβησης. Ο προπονητής της αγωνιστικής κ. Δημήτρης Κατσιάμπας έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τον σύλλογό μας Α.Σ.Ε.Τ. τόσο στη μεγάλη όσο και στη μικρή πισίνα της εκμάθησης. Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν το άθλημα της κολύμβησης μέσα από υδάτινα παιχνίδια και τσουλήθρες. Πληροφορίες καθημερινά στα τηλ. 24310 28861 / 6973042562 / e-mail: asetrikalon@gmail.com  site:www.aset.gr / Fb: Katsiambas Dimitrios /ΑΣΕΤ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ