Δεύτερη θέση για τον Τρικαλινό Γιώργο Μπούγλα στην Τουρκία

Σπουδαία εμφάνιση από τους Έλληνας ποδηλάτες στην Τουρκία. Ο Τρικαλινός Γιώργος Μπούγλας ήταν εντυπωσιακός ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 2η θέση στην πρεμιέρα των διεθνών αγώνων ποδηλασίας δρόμου Bursa Yildirim Beazit Race, στο ετάπ των 172χλμ. στην Μπούρσα.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που τερμάτισε στην 4η θέση και τον Χαράλαμπο Καστραντά που ήταν 6ος.

Επιτυχίες που συνοδεύτηκαν με 63 υπέρ-πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

Συνοπτικά η κατάταξη των Ελλήνων: 2. Μπούγλας Γιώργος, 4. Τζωρτζάκης Πολυχρόνης, 6. ΚαστραντάςΧαράλαμπος, 19. Κορτσιδάκης Μιχάλης, 19. Νείλας Γιώργος, 21. Κυριακίδης Γιάννης, 23. ΓιαννούτσοςΜιλτιάδης.

Με τους 7 αθλητές στην Τουρκία βρίσκονται και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μιχάλης Φαραντάκης, και ο Τρικαλινός Φώτης Ζέγκλης.

Βάθρο για την Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου και την δεύτερη ημέρα των αγώνων στην Τουρκία. Ο Μίλτος Γιαννούτσος, με ξεκόλλημα, κατέκτησε την 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο ετάπ των 123χλμ. στους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας δρόμου Bursa Yildirim Beazit Race, στη Μπούρσα.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Τρικαλινό Γιώργο Μπούγλα που τερμάτισε στην 5η θέση και τους Χαράλαμπο Καστραντά και Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που ήταν 6ος και 7ος αντίστοιχα, ενώ ακολούθησε 17ος ο Μιχάλης Κορτσιδάκης.

Επιτυχίες που συνοδεύτηκαν με 53 υπέρ-πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

«Πλησιάζουμε στο στόχο μας. Υπάρχει πλουραλισμός στην ομάδα και συνεργασία. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, ομοψυχία και μεγάλη εμπειρία. Όλα τα παιδιά είχαν καλή απόδοση. Είμαστε στο δρόμο για Ολυμπιάδα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Φαραντάκης που βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με τον Φώτη Ζέγκλη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ 2019 ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΕΟΠ θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου για το 2019, στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019

ΑΝ -ΓΥΝ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2019