Δεν έχει πολλές επιλογές ο ΑΟΤ-Αναμένεται ενίσχυση

Ένας κορμός ποδοσφαιριστών κρατά τον ΑΟΤ σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν αναλογιστούμε και θυμηθούμε (γιατί ξεχνάμε γρήγορα) τι γινόταν το καλοκαίρι και τι ομάδα πήγαινε να φτιαχτεί …

Οι αλλαγές που έγιναν, όσες πρόλαβαν χρονικά, με την έλευση των Παραγουανών παικτών, του νέου προπονητή, του Παραγουανού επίσης προπονητή που είναι τώρα και πολλά άλλα σημαντικά οργανωτικά, έφερε μια κανονικότητα, η οποία φυσικά δεν γινόταν να είναι σούπερ, αλλά έχουν διορθωθεί πολλά και αυτή η ομάδα στέκεται όρθια.

Είναι γεγονός ότι δεν άρεσε σε πολλούς το 0-0 με τον Ηρακλή αλλά σίγουρα θα έμειναν ικανοποιημένοι οι περισσότεροι από το 3-3 εκτός με Απόλλωνα Λάρισας και το 1-1 στις Σέρρες σε ένα ματς που η ομάδα αδικήθηκε κατάφωρα με την επανάληψη πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της.

Ανταγωνιστικός ο ΑΟΤ και στον αγώνα κυπέλλου όπου αποκλείστηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι από έναν αντίπαλο με ρόστερ πολύ δυνατό .

Οι τρεις απουσίες των Μπαράτα,Αουντίνο και Ευθυμίου στον σημερινό αγώνα μπορεί σε κάποιους να μην λένε τίποτα , αλλά για αυτό το ρόστερ του ΑΟΤ είναι πάρα πολύ σημαντικές.

Δεν υπάρχουν επιλογές ικανές να γυρίσουν ένα ματς ή να δώσουν μεγάλη ώθηση και να λύσουν τα χέρια του προπονητή, του τωρινού αλλά και του προηγούμενου.

Αν κάποιος έβλεπε σήμερα τον πάγκο (που φυσικά ο προπονητής το έκανε) θα διέκρινε κάποια νεαρά παιδιά. Γι΄αυτό βλέπετε , ότι ο ΑΟΤ είναι από τις ομάδες που δεν πάει σε 5 αλλαγές όπως οι αντίπαλοι αλλά σε 2-3 το πολύ. Άρα ένας κορμός παικτών όπως προείπαμε τα δίνει όλα, παίζει συνεχώς και κρατά όρθια την ομάδα.

Σημαντικό να επισημάνουμε πως οι σχέσεις στα αποδυτήρια και έξω από αυτά μεταξύ παικτών, προπονητών, παραγόντων  είναι άριστες και υπάρχει ομοψυχία. Όποιος παίζει προσπαθεί για ότι καλύτερο μπορεί.

Οπότε καλύτερα να τους χειροκροτούμε παρά να γκρινιάζουμε. Οι αντίπαλες ομάδες έχουν φτιαχτεί από το καλοκαίρι οι περισσότερες (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις) όπως έπρεπε και είναι δυνατές . Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και έχει μακρύ δρόμο. Τα ματς συνεχόμενα και αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ θα αντέξουν περισσότερο και θα έχουν και μια σταθερότητα στην απόδοση και στα αποτελέσματα.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται είναι ότι , ο ΑΟ Τρίκαλα, θα ενισχυθεί το προσεχές διάστημα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έρθουν και θα δώσουν λύσεις και ανάσες από τον Ιανουάριο, αλλά και θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα. Αναμένουμε οι πληροφορίες να επιβεβαιωθούν.  Εξ΄άλλου δεν γίνεται και διαφορετικά και δεν μπορεί να αντέξει ένα τέτοιο  πρωτάθλημα το υπάρχον ρόστερ…

Κ.Α.