Δεν έπεφτε καρφίτσα στην γιορτή των παλαιμάχων του ΑΟΤ

Μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών πραγματοποίησε ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Τρίκαλα, το βράδυ της Παρασκευής 29/1 στην ταβέρνα «Καλατζής»στις Σκαμνιές Πηγής.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, από εκπροσώπους φορέων, παίκτες και ανθρώπους της τωρινής ομάδας, εκπρόσωποι Σακαφλιάδων και φυσικά πάρα πολλούς παλαιμάχους από πολλές γενιές.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Στέφανος Πιάζας ευχαρίστησε όλους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ευχήθηκε υγεία σε όλους και φυσικά άπαντες  ευχήθηκαν τα καλύτερα για την ομάδα του ΑΟΤ. Τόνισε ότι θα γίνει τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Σιδηρόπουλου με την συμμετοχή των παλαιμάχων του ΑΟΤ, της Λάρισας, της ΑΕΚ και της Ελασσόνας.

Έγινε η κοπή της βασιλόπιτας ενώ επικράτησε έντονο κέφι μέχρι πρωϊας στην αίθουσα με χορό και τραγούδι . Υπήρξε και πλούσια λαχειοφόρος με πολλά δώρα.

Τιμήθηκαν οι παρακάτω παλαίμαχοι: Γιώργος Γεωργίτσης, Τάκης Παπανικολάου, Νίκος Χατζηγιάννης, Παύλος Μπεβενίου, Αποστόλης Μπατάλας, Λάμπρος Λαφαζάνης, Γιώργος Λούκας, Γιώργος Μαλλιώρας, Ξενοφών Πάτρας, Χρήστος Ιακωβάκης.

Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ο.Τρίκαλα Χρήστο Γιαλιά την οποία παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός Ζήσης Κατσαντώνης καθώς λόγω υποχρεώσεων ο κ. Γιαλιάς δεν κατέστη δυνατό να προσέλθει.

Τιμήθηκαν ακόμη ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ Ζήσης Παπανικολάου, ο παλαίμαχος διαιτητής Βαγγέλης Αλεστάς και ο δημοσιογράφος Χρήστος Πίσσας.

Επίσης βραβεύτηκαν οι Γιάννης Καλιτζάκης, Γιόσεφ Βάντσικ και από την τωρινή ομάδα οι ποδοσφαιριστές Διονύσης Χιώτης, Αχιλλέας Σαρακατσάνος και Νίκος Γιδόπουλος. 

Τέλος τιμήθηκε ο πιστός φίλαθλος της ομάδας Κυριάκος Σελεμέκος.

Δείτε  το πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1033448210034292.1073741978.521070011272117&type=3&uploaded=84