Με το δεξί η ομάδα ενηλίκων γυναικών του Ασκληπιού

Την πρώτη τους νίκη, στην παρθενική τους εμφάνιση, πέτυχαν οι ενήλικες γυναίκες του Ασκληπιού στο νεοσύστατο πρωτάθλημα ενηλίκων γυναικών Κεντρικής Ελλάδας.

Οι προετοιμασίες για τον πρώτο αυτό αγώνα ήταν εντατικές όπως και οι προπονήσεις. Το κέφι και η διάθεση ξεχείλιζε και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία τον πρώτο επίσημο αγώνα (ίσως και μεγαλύτερη από των μικρών παιδιών που περιμένουν ν ανοίξουν τα δώρα των Χριστουγέννων).

Βέβαια υπήρχε και το άγχος της πρώτης συμμετοχής (αυτό δεν ξεπερνιέται όσο κι αν θες να το κρύψεις) και κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής, αλλά οπλισμένες με το κέφι και το καλύτερο χαμόγελο τους ξεκίνησαν για τη Λάρισα όπου αντιμετώπισαν τον Φιλαθλητικό Λάρισας.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια μας δεν ξεκίνησαν καλά, άργησαν να βρουν ρυθμό και σε συνδυασμό με το υπερβολικό (λόγω πρώτης εμφάνισης) άγχος έχασαν το σετ με 25-22.

Στα υπόλοιπα σετ αφού ξεπέρασαν το άγχος, τα χέρια και το μυαλό λύθηκαν και ακολουθώντας τις οδηγίες της προπονήτριας ξεκίνησαν την αντεπίθεση ισοφαρίζοντας σε 1-1 (15-25) και κερδίζοντας τα υπόλοιπα 2 σετ με 16-25 και 20-25 κατάφεραν τελικά να κερδίσουν το παιχνίδι με 1-3.

Το γλέντι ξεκίνησε μέσα στο γήπεδο με ξέφρενους πανηγυρισμούς ,οι φωτογραφίες κατέγραψαν τα πάντα, τα μηνύματα διαδέχονταν το ένα το άλλο και το ταξίδι της επιστροφής ήταν ένα ατέλειωτο πάρτι.

Φιλαθλητικός (Κούγκα): Παπαγεωργίου, Χριστοπούλου, Κουτσούγκουλου, Μήτσιου, Μπάρμπα, Γκαραβέλα, Περίφανου, Παναγιωτοπούλου, Λεβέντη, Ζαχαράκη, Κοκκίνου, Πλίτση.

Α Σ Ασκληπιος (Ραντόμσκα):Θεοδώρου, Μαυρογεώργου, Μαυρικίου,Κορομπλή, Καραπαπάζογλου, Αγαπίου, Σκέμπη.