Διακοπή δύο εβδομάδων για τον Ποδηλατικό Τρικάλων

Σταματάνε οι προπονήσεις για δυο εβδομάδες στην ποδηλατική ακαδημία του Π.Σ. Τρικάλων. Οι καλοκαιρινές διακοπές για τους ποδηλάτες μας μόλις άρχισαν και θα συνεχιστούν μέχρι και τον 15Αύγουστο.
Με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ξεκουράζεται και ανασυντάσσει τις δυνάμεις του ενόψει των ποδηλατικών αγώνων του φθινοπώρου. Οι Ποδηλάτες της ακαδημίας μας σε όλες τις κατηγορίες μετά τις διακοπές, θα επιστρέψουν δυνατότεροι και δυνατότερες για να διεκδικήσουν νέες επιτυχίες στους αγώνες.
Σημαντική βοήθεια για την ομάδα παρέχουν και οι χορηγοί μας. Διάφορες επιχειρήσεις της πόλης μας, που αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ποδηλασία. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και αξίζει η αναφορά τους: ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), STAVRAKIS (ελαστικά), ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).
Ως διοργανωτής αγώνων ο Π.Σ. Τρικάλων παραμένει σταθερός στους στόχους του, με βασικότερο την ποδηλατική ανάπτυξη. Κάθε χρόνο (από το 2015) διοργανώνουμε 5 με 6 ποδηλατικούς αγώνες στην πόλη μας, καθώς και σε όλο τον Νομό Τρικάλων.
Η επόμενη διοργάνωση μας θα είναι στις 10, 11 & 12 Αύγουστου σε συνεργασία με το Ορειβατικό Καταφύγιο Κόζιακα “Χριστόδουλος Χατζηπέτρος” 1750μ. και το PROJECT VO2max. Συνδιοργανώνουμε τριήμερη εκδήλωση Ορειβατικού Ποδηλάτου (MTB). Η εκδήλωση διοργανώνεται προς τιμήν του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Περικλή Ηλία, καθώς είναι ο μοναδικός ‘Έλληνας ποδηλάτης ορεινής ποδηλασίας, που κατέκτησε παγκόσμιο πρωτάθλημα (κατηγορίας ανδρών) στο αγώνισμα ΜΤΒ MARATHON. Το τριήμερο των εκδηλώσεων κλείνει με την διοργάνωση του αγώνα HALFMARATHON MTB 35km “Περικλής Ηλίας». Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.koziakasrefuge.gr/mtb-half-marathon-35km.html
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου διοργανώνουμε την «Ανάβαση Ελάτης 2018» . Για φέτος θα γίνει μία πραγματική γιορτή ποδηλάτου με διήμερο αγώνα, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.
Εκτός από την αγωνιστική ομάδα ο Π.Σ. Τρικάλων δραστηριοποιείται καθημερινά με τα τμήματα υποδομής – ποδηλατική ακαδημία, όπου οι αρχάριοι μικροί ποδηλάτες μαθαίνουν οδική συμπεριφορά, κανόνες ασφάλειας και τεχνικές οδήγησης μέσω της άθλησης. Στην ποδηλατική ακαδημία της ομάδας μας, οι εγγραφές αρχίζουν τον Σεπτέμβρη και συνεχίζονται όλο τον χρόνο. Λειτουργούν τέσσερα τμήματα, που χωρίζονται ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρία τους.
Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Σούλιου Ματίνα (6987166927) –Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.
Βρείτε μας στο FACEBOOK:
https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/