Διακρίσεις του ΣΟΑΤ και ταξίδι στην Ιταλία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 18-19/10/2014 το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα (Α/Γ)(Ε/Ν)(Π/Κ) 2014 στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, της ΕΤΑΒΕ στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο «ΠΑΟΚ Sports Arena» με την συμμετοχή 725 αθλητών και αθλητριών που εκπροσωπούσαν συνολικά 63 συλλόγους από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

Δυναμικό παρών έδωσε ο ΣΟΑΤ,ο μοναδικός σύλλογος που εκπροσωπούσε τα Τρίκαλα με 25 αθλητές του με την εντυπωσιακή συγκομιδή 17 μεταλλείων κατατάσσοντας τον ως έναν από τους καλύτερους συλλόγους.

Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε τους αθλητές μας να διακρίνονται και να κατακτούν μετάλλια.Συγκεκριμένα:

ΧΡΥΣΑ Μετάλλια

1)Τζέλη Κωνσταντίνα (Νεανίδων)

2)Αλεξίου Γιώργος

3)Σικοβέλας Μιχάλης

4)Γαντζούλα Σταυρίνα

5)Γεροβάιος Γιώργος

6)Ρακοβίτη Ηρώ

7)Μπλέτσας Χρήστος

ΑΡΓΥΡΑ Μετάλλια

1)Γκίσιος Αναστάσιος

2)Τσιούκας Χρύσανθος

3)Καλαπανίδας Ηρακλής

4)Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος

5)Τζέλη Κωνσταντίνα (Γυναικών)

ΧΑΛΚΙΝΑ Μετάλλια

1)Τσιάμη Αρετή

2)Τότσιου Ευαγγελία

3)Τζέλη Φανή

4)Κοτρώτσιος Χρήστος

5)Κυριάκος Σπύρος

 

Εξαιρετική απόδοση των αθλητών του ΣΟΑΤ,με αποτελέσματα που σαφώς και δεν είναι τυχαία.Είναι απόρροια μεθοδικής και σκληρής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.Διαπιστώθηκε η εξαιρετική κατάσταση και πλήρη ετοιμότητα που βρίσκονται οι αθλητές του ΣΟΑΤ ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος .Για τα καινούργια μέλη που ενσωματώθηκαν στην ομάδα η εικόνα τους ήταν εξαιρετική,κάνοντας νίκες και μάλιστα η Τότσιου κατέκτησε και μετάλλιο.Η ανάδειξη των ταλέντων καθώς και η αξιοποίηση και διάκριση τους σε μέγιστο βαθμό για τον κορυφαίο σύλλογο του νομού είναι ζητούμενο.Η εικόνα της ομάδας ήταν θετικότατη και αναμένουμε και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.Τους αθλητές συνόδευαν ο Υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης καθώς και οι Βασίλης Βαργιάμης,Εφη Δρούγκα όπως και αθλητές-φοιτοιτές που κάνουν την πρακτική τους στον ΣΟΑΤ και γονείς αθλητών.

Στα αξιοσημείωτα ,η ΕΤΑΒΕ πρωτοτύπησε καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σε πρωτάθλημα και η ηλεκτρονική κάσκα και πλέον το αγώνισμα αλλάζει κατηγορία αξιολόγησης και πάει ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά. Πρώτος σταθμός στην εξέλιξη του αθλήματος ήταν οι ηλεκτρονικοί θώρακες, τώρα  ολοκληρώνεται με μια δεύτερη ουσιαστική αναβάθμιση, την χρήση της ηλεκτρονικής κάσκας. Το ταεκβοντό αλλάζει και μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο Ολυμπιακό Άθλημα που δικαίως διεκδίκησε και παρέμεινε στον πυρήνα των Ολυμπιακών Αθλημάτων του 2020.
Επίσης ο ΣΟΑΤ με κάποιους αθλητές του θα ταξιδεύσει για την Ιταλία και συγκεκριμένα στο Λέτσε στις 24 του μηνός  εως 28 καλεσμένοι του αδελφοποιημένου συλλόγου Olimpico Taekwondo Lecce.Στο συγκεκριμένο Camp θα διδάξει ο Νίκος Παιταρίδης και τα έξοδα διαμονής και διατροφής της ομάδας μας θα αναλάβει ο Ιταλικός Σύλλογος.

Για τον ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.