Διακρίθηκε στην Πολωνία ο ΣΟΑΤ

 Επιτυχής η συμμετοχή του ΣΟΑΤ στο διεθνές πρωτάθλημα της Πολωνίας, το POLISH OPEN 2014, όπου  κατέκτησε 2 ΧΑΛΚΙΝΑ μετάλλια και δύο 5ες θέσεις .Σε μια μεγάλη διοργάνωση, καθώς συμμετείχαν 800 αθλητές, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Βαρσοβία έλαμψαν τα αστεράκια του ΣΟΑΤ.
Συγκεκριμένα τα δύο Χάλκινα ήρθαν από την Κωνσταντίνα Τζέλη και την Εύα Παιταριδου, ενώ καλό πλασάρισμα από την Φανή Τζέλη και τον Γιώργο Αλεξίου.

 

Η Τζέλη κέρδισε τον πρώτο αγώνα 3-1, τον δεύτερο αγώνα 15-3 και ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Λιθουανίας με 12-9 κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο.

 

Η Παιταριδου κέρδισε το πρώτο αγώνα της με 14-2, τον δεύτερο με 12-0, συνέχισε  στον τρίτο κερδίζοντας την πρωταθλήτρια Δανίας με 2-0 ενώ στον ημιτελικό ήρθε ισόπαλη,  και στον «χρυσό πόντο» έχασε  κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο.

 

Η Φανή Τζέλη ενώ κέρδισε τον πρώτο αγώνα της  , λόγω απειρίας έχασε το μετάλλιο στον δεύτερο .

 

Ο Αλεξίου κέρδισε τον Πολωνό στον πρώτο αγώνα ενώ δεν τα κατάφερε στον δεύτερο με αντίπαλο τον Ρώσο.

 

Όμως για αρχή της αγωνιστικής περιόδου και οι τέσσερεις αθλητές πραγματοποίησαν  σπουδαίες εμφανίσεις πιστοποιώντας την δυνατή προετοιμασία και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον ΣΟΑΤ. Για πολλοστή φορά ο ΣΟΑΤ αποδεικνύει με τα αποτελέσματα του στους αγωνιστικούς χώρους ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Συλλόγους στην Ελλάδα.

Εκτός των αγωνιστικών επιτυχιών από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης , τους αθλητές, ο ΣΟΑΤ ανέπτυξε τις διεθνείς σχέσεις του με γνώμονα το όφελος των αθλητών του. Ο προπονητής της Εθνικής Ουγγαρίας προσκάλεσε τον Νίκο Παιταριδη να επισκεφτεί με αθλητές του ΣΟΑΤ την Ουγγαρία για να φιλοξενηθούν με στόχο τις κοινές προπονήσεις των δυο Συλλόγων,  όπως επίσης αναπτύχθηκε φιλία με τον Πρόεδρο της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

 

Ένα «ταξίδι» ακόμη για τον ΣΟΑΤ με πολλαπλά οφέλη για τους αθλητές του και γενικώς για τον Σύλλογο, που δεν φείδεται κόπων και εξόδων για να υποστηρίξει την προσπάθεια των αθλητών του. Τους αθλητές συνόδευσε ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταριδης.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν θερμά τους αθλητές για τις επιδόσεις τους όπως και τους γονείς τους για την στήριξη τους στα παιδιά και το έργο του Συλλόγου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.