Οι δηλώσεις Αμανατίδη-Λώττα-Καραδήμου

Στην συνέντευξη Τύπου, οι προπονητές Καραδήμος του Αιγάλεω, Αμανατίδης του Α Ο Τρίκαλα και ο ποδοσφαιριστής Λώττας του ΑΟΤ, δηλώσαν τα παρακάτω:

Λουκάς Καραδήμος (Αιγάλεω):  «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και τον Περικλή Αμανατίδη για την δίκαιη νίκη. Άρχισε πολύ άσχημα για μας το ματς με ένα πολύ γρήγορο γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ήταν  δύσκολο το έργο μας στην συνέχεια καθώς είναι  καλή ομάδα τα Τρίκαλα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δώσαμε χώρους και τα Τρίκαλα βγήκαν μπροστά πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ. Ρισκάραμε, παίξαμε με δύο φορ για να βάλουμε ένα γκολ το οποίο όμως ήρθε αργά και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στην σειρά, θα μιλήσουμε με τα παιδιά και την διοίκηση για να δούμε τι θα κάνουμε στην συνέχεια. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες».

Περικλής Αμανατίδης (ΑΟΤ)  «Το πρωτάθλημα είναι πολύ συναρπαστικό. Η ομάδα μας είχε την τύχη να βάλει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ένα γκολ πολύ νωρίς. Αυτό δείχνει ότι ξεκινάμε με μεγάλη ορμή για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σήμερα εξελιχθήκαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και ανεβάσαμε σταδιακά την απόδοση μας. Είναι πολύ δύσκολο σε αυτό το τα πρωτάθλημα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια να νικάς, έτσι όμως προχωράς. Θέλω η ομάδα να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια για τον  στόχο, Να πιστέψουν οι παίκτες και να παίξουν πιο ελεύθερα, σε πολύ υψηλό επίπεδο για να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα.

Θέλουμε να σκοράρουμε όχι για να γίνεται η Κυριακή μας πιο εύκολη αλλά για να βρίσκει ουσιαστικά ανταπόκριση η πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται μέχρι το γκολ. Είναι δομικό θέμα αυτό αλλά πραγματικά  μας απασχολεί και δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Το πρωτάθλημα δεν είναι κατοστάρι,  είναι μαραθώνιος και αυτοί που πιστεύουν σε βασικές αξίες θα κρατήσουν μέχρι το τέλος σε ένα επίπεδο την ομάδα τους. Θέλω να πιστεύω ότι μία από αυτές θα είμαστε εμείς. Συγχαρητήρια και στον κόσμο, ήταν πιο ζεστοί όλοι, έχω την πεποίθηση ότι θα μεγαλώνει η οικογένεια μας κάθε Κυριακή και θα γίνει μία μεγάλη δύναμη».

 Αριστείδης Λώττας (παίκτης ΑΟΤ)  «Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και πίστη που έδειξαν. Όταν ξεκινάς το παιχνίδι και στο πρώτο λεπτό προηγείσαι και βάζεις γκολ λύνει τα πόδια σου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες των αντιπάλων και σήμερα μόνο μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας σήμερα. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι στον Θεσπρωτό».