Οι δηλώσεις Βουλόγκα-Φεράντο

Ο Σοφοκλής Βουλόγκας μίλησε από πλευράς Α Ο Τρίκαλα μετά τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο:

«Ήταν ένας αγώνας δύσκολος όπου για ακόμη φορά δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Προσπαθήσαμε να παίξουμε κλειστά ώστε να κρατήσουμε το μηδέν και με κάποιες αντεπιθέσεις να κλέψουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε, δεχτήκαμε και το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε με την συμβολή του νέου μας προπονητή να δουλέψουμε καλύτερα και υποσχόμαστε να φανούμε πιο δυνατοί ώστε να πάρουμε αποτελέσματα γιατί η θέση μας είναι πλασματική στην βαθμολογία. Καλή συνέχεια στον Βόλο και σε εμάς υπομονή»

O τεχνικός του ΝΠΣ Βόλου Χουάν Φεράντο δήλωσε: «To σκορ είναι καθαρό. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή στο αμυντικό πρέσινγκ. Τα Τρίκαλα άλλαξαν σύστημα αλλά και παίκτες αλλά δεν δημιούργησαν καθαρές ευκαιρίες. Είμαστε ευχαριστημένοι για τους τρεις πόντους σε ένα δύσκολο τερέν και απέναντι σε μία καλή ομάδα. Σκεπτόμαστε το μέλλον και το παιχνίδι στην Σπάρτη. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν στα Τρίκαλα».

Αντώνης Τσιάρας (παίκτης ΑΟΤ) : «Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μας είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, δώσαμε όμως χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και σε μία στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ. Η κατάσταση δεν είναι καλή, είναι άσχημη, πρέπει όμως να συνεχίσουμε γιατί αυτή η ομάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Πρέπει να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών να σηκώσουμε το κεφάλι. Είναι δύσκολη η θέση μας αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επανέλθουμε»

Μιχάλης Φράγκος(παίκτης ΝΠΣ Βόλος) : «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που μας δυσκόλεψε, Προσπαθήσαμε να παιξουμε ποδόσφαιρο, δεν απειληθήκαμε καθόλου και ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα για μας . Συνεχίζουμε.».