Δημοσιεύματα μιλούν για Χαραλαμπίδη στον ΑΟΤ και παραμονή Αϊβάζογλου στην προεδρία αλλά και τυχόν πώληση αν βρεθεί ενδιαφερόμενος

Τον Απόστολο Χαραλαμπίδη βάζουν στο «κάδρο» δημοσιεύματα, ως τον επόμενο προπονητή του Α Ο Τρίκαλα για την ερχόμενη σεζόν.

Τόσο το sportime όσο και η liganews αναφέρονται στο όνομα του συγκεκριμένου προπονητή που έχει περάσει και στο παρελθόν από τα Τρίκαλα, ενώ η liganews κάνει αναφορά και στις προθέσεις του Ηλία Αϊβάζογλου, όπου μιλά για πλάνο τριετίας με νεαρούς κατά βάση παίκτες και μάλιστα μιλά και για πρωταγωνιστικούς στόχους. Επίσης , σε άλλο σημείο του άρθρου λέει πως ο Αϊβάζογλου θα παραμείνει στην προεδρία εκτός αν βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας που θέλει να αναλάβει , λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και έλλειψη χρόνου όπως αναφέρεται.

Ο Χαραλαμπίδης την σεζόν που πέρασε ήταν στους πάγκους της Α Ε Καραϊσκάκης και του Ιωνικού. Από τον πάγκο του Α Ο Τρίκαλα είχε περάσει την περίοδο 2009-2010 , στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ( η ομάδα εκείνη την σεζόν ανέβηκε κατηγορία και ξεκίνησε με προπονητή τον Βαζάκα, στη συνέχεια τον Χαραλαμπίδη για 8 αγώνες, κατόπιν τον Διαμαντόπουλο , μετά τον Μπάμποβιτς και στο ματς μπαράζ με τον Βύζαντα Μεγάρων τον Παντελίδη). Από το 2006 οπότε και ξεκίνησε την προπονητική καριέρα έχει περάσει από 19 ομάδες.