Δύο απουσίες ο Εργοτέλης ενόψει ΑΟΤ

Στο επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος την Τρίτη (03/12 – 17:15) στο Παγκρήτιο στάδιο απέναντι στα Τρίκαλα έχουν εστιάσει οι κιτρινόμαυροι του Εργοτέλη.

Οι παίκτες  μετά το νικηφόρο ματς με την Παναχαϊκή την Παρασκευή συνεχίζουν να δουλεύουν καθημερινά έτσι ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμα για να διεκδικήσουν και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε με passing games και στο κύριο μέρος περιείχε παιχνίδια με τακτικούς στόχους αλλά και προπόνηση στα τελειώματα φάσεων. Θα απουσιάσει ο Μπαράτα ο όποιος όπως είναι γνωστό λόγω της απώλειας του πατέρα του έχει μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ο επιθετικός Γιάννης Ιατρούδης ο οποίος έκανε επέμβαση στον χιαστό. Σήμερα στις 10:30 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής δήλωσε:

‘Κάθε νίκη είναι σημαντική. Η σημερινή έχει τη δική της αξία καθώς ήρθε μετά από ένα κακό δικό μας αποτέλεσμα και απέναντι σε μια αήττητη ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα ματς στο οποίο χρησιμοποιήσαμε καινούργια πράγματα, που δεν είχαμε παρουσιάσει σαν ομάδα. Πραγματοποιήσαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή, πετύχαμε δύο γκολ και παίζοντας καλύτερη ομαδική άμυνα σήμερα καταφέραμε να έχουμε πολλές  προϋποθέσεις για κόντρα επιθέσεις χωρίς κάποιες ωστόσο να τελειώνουν με τον ιδανικότερο τρόπο.  Στην επανάληψη, συνεχίσαμε με την ίδια σκέψη ώστε να διαχειριστούμε σωστά το σκορ και να πατήσουμε στην κόπωση κάποιων αντίπαλων παικτών. Η Παναχαϊκή είχε την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να απειληθούμε στο αμυντικό μας τρίτο, τόσο επικίνδυνα καταφέρνοντας έτσι να έχουμε τις ευκαιρίες μας στο τέλος, που θα μπορούσαν να δώσουν διαστάσεις στο σκορ. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σήμερα τα παιδιά χρειάστηκαν να μπουν σε μια διαδικασία λίγο διαφορετική και κατάφεραν να ανταποκριθούν στο τακτικό κομμάτι, παρότι ξέρουμε ότι δεν παρουσιάσαμε το αγωνιστικό στυλ που έχουμε σαν ομάδα. Η νίκη ήρθε, είμαστε χαρούμενοι σήμερα αλλά από αύριο προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα για το Κύπελλο, όπου θέλουμε την πρόκριση κάνοντας φυσικά κάποια κατάλληλη διαχείριση των ποδοσφαιριστών. »