Δύο ασημένια στο Πανελλήνιο Παίδων Κορασίδων ο ΣΟΑΤ

Επιτυχίες του ΣΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων καθώς κατέκτησε 2 Ασημένια Μετάλλια. 

Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα στις 16-17-18 Νοεμβρίου συμμετείχαν 795 αθλητές από 189 συλλόγους, απ’ όλη την Ελλάδα δείχνοντας μ αυτό το τρόπο τη δυναμική του αθλήματος, αλλά και την ραγδαία ανάπτυξη του. 
Γιώργος Γεροβάιος και Μαρία Τζέλη  κατέκτησαν τα ασημένια μετάλλια για τον ΣΟΑΤ.
Δύο Πανελλήνια μετάλλια βεβαίως είναι μεγάλη επιτυχία, που για ακόμη μια φορά δείχνουν την δυναμική του ΣΟΑΤ σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Όμως αφήνουν μια μικρή πικρή γεύση και στεναχώρια καθώς στερηθήκαμε 2 Χρυσά από ατυχίες.
Ο Γιώργος Γεροβάιος τραυματισμένος από τον 2ο αγώνα κατόρθωσε με συγκλονιστικό τρόπο να κερδίσει 5 αγώνες και να ηττηθεί στον τελικό στο τελευταίο δευτερόλεπτο ενώ προηγούνταν από στιγμιαία απροσεξία.
Να σημειωθεί ότι είχαν σταματήσει όλα τα τερέν και παρακολουθούν άπαντες αυτόν τον συγκλονιστικό αγώνα ενός «λαβωμένου λιονταριού» που έκανε πολλούς κυριολεκτικά να δακρύσουν. Θα μείνει εξαιτίας αυτού του τραυματισμού εκτός αγωνιστικών χωρών για μεγάλο διάστημα, αλλά απέδειξε ότι είναι με διαφορά το κορυφαίο ταλέντο που θα διαπρέψει στο Παγκόσμιο στερέωμα.
Η Μαρία Τζέλη κάνοντας ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα κερδίζοντας με άνεση 4 αγώνες ηττήθηκε στον τελικό στον πόντο από λάθη της και όχι μόνο. Η Μαρία πέρυσι κατέκτησε το Χάλκινο, φέτος το Ασημένιο του χρόνου η πορεία της θα είναι καλύτερη καθώς καθ ομολογία όλων είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο που και αυτή θα μας κάνει στο εξωτερικό περήφανους.
Αγωνίστηκαν επίσης με σπουδαίες επιδόσεις ο Γιάννης Κιούρας, Αχιλλέας Μακρής, Κλεονίκη Γούλα, Άγγελος Τζέλης, Δημήτρης Αζναουρίδης, Σωτηρία Μυτούλα, Εβελίνα Ανδρέου και το μέλλον τους ανήκει.
Το Τρικαλινό Ταεκβοντό θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση για πολλά πολλά χρόνια σε όλα τα επίπεδα και τα αποτελέσματα του ΣΟΑΤ είναι η απόδειξη.
Η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο σε όλες τις ηλικίες είναι υπεύθυνη και εξαιρετική και τα αποτελέσματα είναι επακόλουθο.
Οι νέοι αθλητές είναι αντάξιοι της ιστορίας και κληρονομιάς των μεγάλων αθλητών του ΣΟΑΤ και θα κάνουν ανάλογα και μεγαλύτερα βήματα.
Το ΔΣ του Συλλόγου και οι προπονητές του συγχαίρουν θερμά τους αθλητές για τις επιδόσεις τους όπως και τις οικογένειες τους για την στήριξη τους.