Δύο χρυσά και ένα χάλκινο ο ΣΟΑΤ στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νεανίδων ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Ημέρες δόξας για τον ΣΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα στις 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Απολογισμός, 2 Χρυσά, 1 Χάλκινο μετάλλιο και μια πέμπτη θέση, που ήταν ο καλύτερος στην ιστορία του και έφερε τον Σύλλογο στην 2η Θέση της Γενικής κατάταξης μεταξύ 162 Συλλόγων.
Η ΕΥΑ ΠΑΪΤΑΡΙΔΟΥ κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ στην πιο γεμάτη κατηγορία με 36 αθλήτριες,κάνοντας 6 αγώνες τους οποίους κέρδισε με σπουδαία απόδοση μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της.
Η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ κερδίζοντας τους 5 αγώνες της με χαρακτηριστική άνεση αφού στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΚΟΒΕΛΑΣ κατέκτησε το ΧΑΛΚΙΝΟ  αφού στον ημιτελικό δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητες του χαρίζοντας μας όμως μια εξαιρετική διάκριση.
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ μετά από 2 νικηφόρους αγώνες ηττήθηκε πριν μετάλλια μένοντας στην τιμητική 5η Θέση.
Αγωνίστηκαν επίσης στο Πανελλήνιο  οι Γιώργος Βαργιάμης, Χρήστος Μπλέτσας,Έλενα Καμπαγιάννη, κάνοντας την προσπάθειά τους. 
Οι αθλητές μας χάρισαν μεγάλη ικανοποίηση και χαρά και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο ΣΟΑΤ συνεχίζει να αναδεικνύει Πρωταθλητές οι οποίοι κάνουν την διαφορά και μπορούν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις Διεθνώς.
Με μεθοδικότητα και πολύ δουλειά ο ΣΟΑΤ απέδειξε ότι δικαιούται να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της Ελλάδας και αυτή την φορά στην 2η Θέση Πανελληνίως.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους και εύχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.