Οι δραστηριότητες της Δήμητρας Απόλλων

Σε εγρήγορση για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο η μικροί αθλητές μας καθώς περιελάμβανε πάρα πολύ αγωνιστική δράση για όλα τα τμήματα υποδομών μας με ομάδες απ’ όλη τη Θεσσαλία.
Πιο αναλυτικά το Σάββατο το πρωί 5 γκρουπ συνολικά ( 2 Κ12 , 2 Κ10 και 1 Κ8 ) ταξίδεψαν στην κοντινή Καρδίτσα για να αναμετρηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της τοπικής ομάδας .
Την Κυριακή είχαμε αγωνιστική δράση σε Λάρισα και Μπαλκούρα καθώς τέσσερα τμήματα της ακαδημίας μας μετέβησαν στη Λάρισα για να αγωνιστούν εναντίον της ακαδημίας Ολύμπικ (Κ12 , 2 γκρουπ Κ9 και Κ14) ενώ η νεοσύστατη αλλά καθόλα οργανωμένη και δυνατή ακαδημία του ΝΠΣ Βόλου ,μετα συνοδείας του Προέδρου και Δημάρχου του Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου , επισκέφθηκε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις μας (παρά την αδιάκοπη βροχή ) για να μετρήσει τις δυνάμεις της με την ακαδημίας μας.
Οι ποδοσφαιρικοί βενιαμίν μας αγωνίστηκαν το Σάββατο το απόγευμα στους Ταξιάρχες με την τοπική ομάδα.
Τέλος για τα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής της ΕΠΣΤ έπαιξαν :

K16 Δήμητρα Α – Ακαδημία 1
Κ16 Νεοχώρι – Δήμητρα Β
Κ12 Καρυές – Δήμητρα Α
Κ12 Δήμητρα Β – Τρίκκη Σαραγίων
Κ12 Δήμητρα Γ – Πύργος
Όλα τα τμήματα μαζί με τους προπονητές τους απέκτησαν πάρα πολλές και σημαντικές εμπειρίες για την εξέλιξή τους και είχαν πάρα πολύ ενθαρρυντική εικόνα σε όλους τους τομείς ( και στους εξωαγωνιστικούς όπως πάντα) και έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι η ακαδημίας μας , όπως κάνει με συνέπεια όλα τα χρόνια , βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση.