Οι δραστηριότητες της Δήμητρας/Απόλλων

Λίγες μέρες πριν το τέλος της σεζόν και οι αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τους πιτσιρικάδες της Δήμητρας/Απόλλων. Την Κυριακή 15 Ιουνίου το πρόγραμμα της Ακαδημίας της Δήμητρας περιελάβανε δύο σπουδαίες διοργανώσεις.

Η πρώτη δραστηριότητα ήταν το Τουρνουά του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας στο οποίο συμμετείχαν Ακαδημίες του νομού Κοζάνης, Λάρισας και από το νομό Τρικάλων η Δήμητρα Απόλλων. Συνολικά τέσσερα τμήματα της Ακαδημίας ταξίδεψαν με το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή. Σε όλα τα τμήματα η εικόνα των «Απολλονιστών» ήταν άψογη ενώ αρκετοί ήταν και οι γονείς που ακολούθησαν την ομάδα στη πόλη της Πτολεμαΐδας. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Νίκος Γιαγιάκος, Λεωνίδας Πάτρας, Περικλής Βασιλείου και Στέφανος Ψύχος.

Την ίδια ημέρα η Ακαδημία της Δήμητρας φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας την Ακαδημία του Άρη Πιερίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες ηλικιακές ομάδες και ήταν συναρπαστικοί μέχρι το τέλος τους. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας «Δήμητρα/Απόλλων 2005» ευχαριστούν τις παραπάνω Ακαδημίες για τη συνεργασία τους.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τους προγραμματισμένους αγώνες με τον Προμηθέα Λάρισας στα γήπεδα της Μπαλκούρας την Παρασκευή 20 Ιουνίου. Ακόμη μία σεζόν κλείνει με πολλές επιτυχίες ενώ  το επίπεδο της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων 2005 ανεβαίνει κάθε χρόνο ακόμη και περισσότερο προσελκύοντας όλο και περισσότερους νεαρούς αθλητές στην οικογένειά της.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.