Ευχές και οικογενειακή ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας της ομάδας μπάσκετ του ΑΟΤ

Η πρώτη εκδήλωση για την κοπή πίτας της ομάδας μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα η οποία διανύει τον πρώτο χρόνο παρουσίας της στα μπασκετικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Κατώγι» στα παλιά μανάβικα . Παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΤ Κώστα Παρδάλη, την διοικούσα επιτροπή του τμήματος, τους αθλητές, το τεχνικό τιμ και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Πολλές ευχές να πετύχει η ομάδα της στόχους , μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, έδωσε τις δικές του ευχές για καλή χρονιά με Υγεία , τονίζοντας ότι η διοίκηση είναι παρούσα και στηρίζει την προσπάθεια , πιστεύει στην ομάδα , το τμήμα να μεγαλώσει και να δυναμώσει , τονίζοντας χαρακτηριστικά «Να το πιστέψετε και εσείς και η ομάδα να πετύχει τον στόχο που έχει βάλει στο Θεσσαλικό πρωτάθλημα»
Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής τις ευχές έδωσε ο Μιχάλης Παναγιώτου λέγοντας και αυτός με την σειρά του ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι κοντά σε όλα τα τμήματά της και επιδιώκει την ανάπτυξη τους .
Τυχερός της βραδιάς, ο αθλητής Κώστας Πατιτάκης ο οποίος παρέλαβε χρηματικό ποσό από την διοικούσα επιτροπή.
Καλή Χρονιά σε όλους με επιτυχίες στην ομάδα.