Με ευχές -χαμόγελα και παρουσία Δημάρχου η πίτα της ΑΕΤ

Στο Αθλητικό κέντρο «Αποστόλης Καρακούσης» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 η κοπή της βασιλόπιτας της Α.Ε. Τρικάλων.
Η ανδρική ομάδα με τους προπονητές, τα παιδιά της Ακαδημίας με τους προπονητές τους και τους γονείς συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση του συλλόγου.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου , ο Γραμματέας της ΕΠΣ Τρικάλων Στέφανος Παιδής, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Χρήστος Κούγκουλος.
Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και  να συνεχίσει το πλούσιο έργο του στο Τρικαλινό ποδόσφαιρο. Δήλωσε χαρούμενος που βρέθηκε κοντά σε όλα τα παιδιά τα προέτρεψε να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο αυτό που κάνουν και συνεχάρει τους ανθρώπους της ΑΕΤ για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν να παίζουν ποδόσφαιρο αλλά και για την πληρότητα των εγκαταστάσεων που διαθέτει ο σύλλογος και που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μέσα από άρτιες συνθήκες να προπονούνται και να χαίρονται το ποδόσφαιρο.
Ευχές για υγεία και επιτυχίες απηύθηνε και ο υπεύθυνος της ΑΕΤ Κώστας Καρακούσης .
Τα φλουριά κέρδισαν από την ανδρική ομάδα οι Ανδρέας Γεωργάκης και Νίκος Βουτσελάς και από τις ακαδημίες οι Γιώργος Ψύρρας και Γιώργος Μπακογιάννης. Πήραν ως δώρα αθλητικό υλικό προσφορά του συλλόγου αλλά και φανέλες της Εθνικής Ελλάδος προσφορά της ΕΠΣΤ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.