Έφυγε ένας αγνός φίλος του ΑΟΤ

Ο Κωνσταντίνος (Ντίνος) Κρεβούρης  έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον  3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Αθηνάς Εργάνης, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες η πτώση του άτυχου άνδρα οφείλεται σε ατύχημα, καθώς φαίνεται να ζαλίστηκε και να έπεσε.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Κωνσταντίνου (Ντίνου) Κρεβούρη ο οποίος  έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον  3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Αθηνάς Εργάνης, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες η πτώση του άτυχου άνδρα οφείλεται σε ατύχημα, καθώς φαίνεται να ζαλίστηκε και να έπεσε.

Ο άτυχος 70χρονος ήταν συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος (εργάζονταν στην Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση) και ήταν μία από τις γνωστές φυσιογνωμίες των Τρικάλων.

Ο Ντίνος ήταν φανατικός και αγνός  φίλαθλος του ΑΟΤ και μόνιμος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας ενώ την διετία 2004-2006 είχε διατελέσει και μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική.

H κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 6.30 μ.μ. , στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.