Έφυγε στα 57 του χρόνια ο Χρήστος Ράδος

Έφυγε στα 57 του χρόνια, ο Χρήστος Ράδος, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του στα Τρίκαλα . Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα που ανησύχησαν, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο . Δυστυχώς  βρέθηκε τελικά νεκρός- πιθανότατα από ανακοπή στο πατρικό του σπίτι-, που ήταν στην ίδια γειτονιά που διέμενε με την οικογένειά του.

Ο Χρήστος  θεωρούνταν ο γόης των Τρικάλων, ήταν ιδιαίτερα γνωστός κι αγαπητός στους αθλητικούς κύκλους μιας και είχε μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ στα τέλη  της δεκαετίας του 70,  ενώ ήταν εκ των πρωτοστατών της ίδρυσης του μπασκετικού Άρη Αγίας Μονής το 1992 επί θητείας  Κώστα Γεραγόρη  μαζί με τους φίλους του, Δημήτρη  Παπαδογεώργο, Β. Πρεμέτη , Νίκο Παζαϊτη,   Σωτήρη  Μιχαλίτση, Χρήστο  Τοζάρο και άλλους   με τους οποίους αγωνίστηκε στην ομάδα της συνοικίας,  που πρόσφατα  μετονομάστηκε ΑΕΤ/Αρης Αγίας Μονής και συμμετέχει στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Χρήστος Ράδος με τη φανέλα του Σπόρτιγκ Τρικάλων σε εφηβική ηλικία

Μόνιμος θαμώνας του κλειστού γυμναστηρίου  παρακολουθούσε πολλά παιχνίδια μπάσκετ ενώ στα χρόνια της Α1 έβλεπε και πολλά εκτός έδρας παιχνίδια.

Τα φοιτητικά του χρόνια τα πέρασε στο Βελιγράδι, όπου φοίτησε στην Γυμναστική ακαδημία αλλά Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση  ξυλείας μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του,   ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει ένα Wine Bar στην Καρανάσιου, το Gallo Nero. Ήταν άλλωστε μεγάλος γνώστης του οίνου και εκ των πιο δραστήριων μελών του Συλλόγου Οινοφίλων “Οινέας”.

Ήταν παντρεμένος με την δικηγόρο Ιώ Τόγελου και είχε τρία παιδιά, την Εβελίνα, τον Μιχαήλ Αγγελο και την Σμαράγδα.

Η κηδεία θα γίνει πιθανότατα αύριο αφού η σωρός του μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη για νεκροψία και νεκροτομή.