Εκδήλωση για τα 10 χρόνια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των Τρικάλων-Παρουσίαση χορηγού και φανέλας

Ο σύλλογός ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011 παρουσίασε τον μεγάλο μας χορηγό, την εταιρεία φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη. Ταυτόχρονα γιορτάστηκαν τα 10 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.

Η πρόεδρός του συλλόγου Στέλλα Παπαχρήστου αναφέρθηκε στην πορεία  από την ίδρυσή  μέχρι σήμερα καθώς και στο πρόγραμμα «Δωρεάν εκμάθηση ποδοσφαίρου για κορίτσια από 6-12 ετών» που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη ΘΕΟΝΗ.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας της αγωνιστικής ομάδας με κεντρικό χορηγό τη ΘΕΟΝΗ, ενώ τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων έσβησαν οι μοναδικές εν ενεργεία αθλήτριές από την ιδρυτική ομάδα του 2011 Φανή Χατζηκυριάκου και Βάσω Τζιώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού Άκης Αναστασίου, ο πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Νίκος Διγγελίδης, ο πρόεδρος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Θανάσης Τζιαμούρτας και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης. Εκπρόσωπος της εταιρείας ΘΕΟΝΗ στην εκδήλωση ήταν ο διοικητικός διευθυντής της Δημοσθένης Αναστασίου ο οποίος αναφέρθηκε στα καινοτόμα προγράμματα της εταιρείας και στην στήριξη που προσφέρει σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του συλλόγου των Τρικάλων.