Εκδήλωση σε κατάμεστο κολυμβητήριο από τον ΑΣΕΤ

ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/11/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 18: 00 Μ.Μ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Α.Σ.Ε.Τ. . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Α.Σ.Ε.Τ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ  – ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ  – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ .

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΓΟΝΕΙΣ –ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΜΜΗΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΙΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Α.Σ.Ε.Τ. ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ  2014 ΣΤΟ “ΙΛΙΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ “ .

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κ . ΕΦΗ ΛΕΒΕΝΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  ΜΑΣ Κ . ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ  Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ. ΒΑΣΙΛΕΝΙΑ ΜΗΤΣΙΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ .

200

Η ΚΥΡΙΑ Ε. ΛΕΒΕΝΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Α.Σ.Ε.Τ. ΚΑΠΑΡΤΖΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΙΜΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΙΛΙΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 4-6/07/2014 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΠΑΡΤΖΙΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΚΣΤΗΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 50 , 100 , 200   ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 2 ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ 50 , 100 ΥΠΤΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΣΤΑ 200m ΥΠΤΙΟ . Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ 2013-2014 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ CAMP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Κ . ΦΩΤΗ ΖΕΓΚΛΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΤΟ “ΙΛΙΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ “  ΣΤΙΣ 25-27/07/2014.

Η ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Κ. ΣΚΡΕΤΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΟ . ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΝΤΑ. Ο Κ. ΜΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΛΕΝΑ ΜΠΕΖΜΠΕΝΤΟΒΑ . Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΦΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ Κ. Δ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΒΑΣΙΛΕΝΙΑ ΜΗΤΣΙΑΔΗ, ΤΟΝ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κ. ΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Κ. ΕΦΗ ΛΕΒΕΝΤΗ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.  ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ. 24310-28861 / 6973042562   www.aset.gr / aset@hol.gr